Hem > H > Hur Lägger Man Upp Podcast På Podcaster?

Hur lägger man upp podcast på podcaster?

Innehåll

  1. Vad du behöver.
  2. Skapa bildomslag samt beskrivande text om din podcast och namn på podden.
  3. Skapa ditt pilotavsnitt och eventuell introlåt.
  4. WordPress och Seriously Simple Podcasting.
  5. Publicera din podcast hos Apple, Spotify och Google.
  6. Lägg till länkar till din podcast på din WordPress-sida.
  7. Extra – Statistik.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

På motsvarande sätt, vad behövs för att podda?

Utrustning för Podcasting

Mikrofon, ljudkort och inspelningsprogram är de tre viktigaste delarna i utrustningen du behöver för att starta en podcast. Grunden till ett bra ljud börjar med mikrofonen så vill du skapa en proffsig podcast behöver du investera i en kvalitetsmikrofon.
Man kan också fråga hur lägger man upp podcast på spotify? Med Spotifys nya tjänst Spotify for podcasters kan du enkelt lägga till din podcast. Du fyller bara i din podcasts rss-flöde, sedan läses det automatiskt in till Spotify och syns i biblioteket, sökbart för alla Spotify-användare. För att lägga till din podcast behöver du ett konto hos Spotify.

Och en annan fråga, hur får man upp en podcast på itunes?

Tryck på Prenumerera på podcastsidan om du vill prenumerera på podcasten. Tryck på ett avsnitt när du vill lyssna på en podcast. Tryck på iCloud-ikonen i listan med avsnitt om du vill ladda ner avsnittet. Under Mina podcaster kan du hantera dina prenumerationer och lyssna på avsnitt. Är Apple podcast gratis? iTunes Store ger dig tillgång till hundratusentals gratis podcaster. Du hittar enkelt nya favoriter som du kan lyssna på med din iPhone, iPad, iPod touch, dator eller Apple TV. Det finns podcaster inom alla tänkbara områden, från bilar och nyheter till träning och populärkultur.

Related

Hur lägger man en app på skrivbordet?

Det enklaste sättet att lägga till en ny genväg på skrivbordet är att trycka på och hålla kvar den.

Hur mycket tjänar man på en podcast?

Enligt AdvertiseCastär genomsnittliga 30-sekunders CPM (kostnad per 1K-lyssnare) $ 18, medan 60-sekunders CPMs är $ 25. Ringer hade cirka 420 miljoner nedladdningar under 2018 och tjänade 15 miljoner dollar i annonsintäkter (betalvägg). Amy Schumer fick en lön på 1 miljon dollar bara för att skapa en show för Spotify. Med tanke på detta, vad kan man prata om i en podcast? Har du stora kunskaper inom ditt yrke eller något annat specifikt ska du kanske podda om det. Ett intresse eller en hobby kan också vara ett tema för en podd. Du bör välja något som du kan tänka dig att göra ett avsnitt om varje vecka. Alternativt ett där du utan svårighet kan hitta gäster att intervjua.

Dessutom, vart kan man spela in podcast?

Ladda ner de bästa Android-apparna för att skapa en podcast

  • Ankare - applikation för att skapa podcaster. Utvecklare: Spotify AB.
  • Spreaker Studio - Skapa din podcast. Utvecklare: Spreaker, Inc.
  • Stereo: Låt oss prata. Utvecklare: Stereo App Ltd.
  • Podcast Player-Podbean.
  • Radioljudkort: Custom SFX.
  • Podomatic Podcast Recorder.
På motsvarande sätt, hur redigerar man en podd? Audacity är det vanligast förekommande redigeringsprogrammet. Programmet finns för såval Windows, Mac som Linux. Det kan hantera många ljudspår och ljudformat som resulterar i en färdig MP3-fil för radioprogammet. Ett annat gratisprogram är Ocenaudio som finns för såväl Windows, Apple som Linux.

Varför kan jag inte lyssna på podd på Spotify?

Starta om Spotify-appen. Logga ut och logga in igen. Se till att appen är uppdaterad. Stäng alla andra appar du inte använder.

By Kitchen

Similar articles

Kan man ladda ner poddar? :: Hur får man ut låtar på radio?
Användbara länkar