Hem > V > Var Köper Man Ny Laddare?

Var köper man ny laddare?

Behöver du en ny laddare eller en extraladdare till din mobiltelefon? Vi har snabbladdare, trådlösa laddare och laddare med flera portar som passar dina behov.

Läs mer

Related

Hur köper man spel till Oculus Quest?

Headsetet kan användas för att skapa spel och appar utan dator. Du kan ladda in inofficiella appar på en dator om du installerar spel och appar via Oculus Store.

Vad är USB-C laddare?

USB Type-C-kabeln stöder upp till 130 W* strömöverföring med samma kabel för kompatibla enheter, jämfört med 2,5 W för föregångarna USB 2.0 och USB 3.0. Du kan driva enheter som mobiltelefoner och surfplattor och ladda kompatibla bärbara datorer och Ultrabook-enheter. Obs! Vissa enheter kan ha högre strömkapacitet. Folk frågar också kan man använda vilken mobilladdare som helst? Micro USB laddningskablar är standardkontakter för alla moderna Android smartphones, men på senare tid är de ofta ersatta med USB Type C. USB 2.0 Micro B kontakter är kompatibla med USB 3 Micro B. Däremot passar inte, USB 3.0 Micro B kontakten i USB 2 Micro B.

Varför får man ingen laddare med Samsung S21?

Eftersom Samsung vill minimera den påverkan som våra produkter har på miljön följer det inte med hörlurar och en laddkontakt i förpackningen med Galaxy S21-serien. Fler och fler Galaxy-användare gör hållbara val i det dagliga livet för att främja bättre återvinningsvanor. Vilken laddare till Samsung a52? USB-billaddare med USB-C- och A-port

  • USB PD (45 W)
  • Quick Charge 3.0.
  • Både USB-C- och A-port.

Related

Var köper ni filament?

Clas Ohlson har en 3D-skrivare.

Dessutom, vilken laddare till samsung s21?

GaN USB-C Laddare med PD 45 W

  • Upp till 45 W snabbladdning.
  • Laddar både iPhone och Android.
  • 2 USB-portar (USB-C och USB-A)
Vilken laddare till Samsung S10? Samsung Galaxy S10 laddare
  • Saii Laddstation - 60W, Quick Charge - Grå
  • Dux Ducis K-ONE Type-C Laddningskabel - 2.1A.
  • USB-C Power Delivery Väggladdare - 20W - Vit.
  • Trippel USB Snabb Powerbank 50000mAh - PD 18W.
  • Samsung Super Fast USB-C Reseladdare EP-TA800XBEGWW.
  • Samsung Supersnabb USB-C Laddare EP-TA800NBEGEU.

Var köper man mobilladdare?

Här hittar du mobilladdare till både iPhone och Android-telefoner. Vi har mobilladdare för bilen, väggladdare för kontoret och hemmet, powerbanks, laddstationer och trådlösa laddare. Du hittar laddare och kablar för micro-USB, Lightning och USB-C med olika färg, kabellängd, strömstyrka med mera. Därefter, kan man ladda iphone se med gammal laddare? Du kan använda Apples USB-strömadaptrar på 10 W och 12 W för att ladda din iPad, iPhone, iPod, Apple Watch och andra Apple-tillbehör, såsom AirPods och Siri Remote. Anslut bara din enhet till strömadaptern med USB-till-Lightning-kabeln, 30-stifts-till-USB-kabeln eller Apple Watch-laddaren som medföljde din enhet.

Var kan jag köpa iPhone laddare?

Apple-laddning - Köp originaltillbehör - Elgiganten.

By Kirshbaum Kiebler

Similar articles

Hur vet man om man har USB-C? :: Hur fungerar snabbladdning?
Användbara länkar