Hem > H > Hur Mycket Kostar Premium På Linkedin?

Hur mycket kostar premium på LinkedIn?

Första premium är LinkedIn learning, career, 249:-/mån men om du betalar för ett år så sparar du hela 40%. Den andra nivån är premium business den kostar per år 399:-/mån och då får du hela 15 InMail plus information om företagen som finns på LinkedIn. Det tredje premium är sales navigator pro.

Läs mer

Related

Hur mycket plats tar en bild?

En bild från en vanlig kamera är cirka 5 MB stor. Du får plats med 200 bilder. Bildens storlek är cirka 2 MB. Du kan få plats med 500 bilder på 1 MB.

Vad ingår i LinkedIn Premium?

Det som framför allt skiljer från ett gratis konto till ett premium är att du kan kontakta personer utanför ditt nätverk via inMail, du har tillgång till LinkedIn learning, du får fler sök per månad och sökfilter samt att du ser alla som har tittat på din profil. Varför premium på LinkedIn? Premium Career hjälper dig att få jobbet och ett försprång i ditt yrkesliv. Sales Navigator hjälper dig att generera leads och bygga din kundkrets. Recruiter Lite hjälper dig att hitta och rekrytera talanger. Premium Business hjälper dig att få detaljerad företagsstatistik och ytterligare utöka din verksamhet.

Är LinkedIn Premium bra?

Premium funktionerna ger dig några goda extra funktioner, men det är verkligen inte nödvändiga när du just börjat med att bygga ut ditt nätverk. Så du behöver inte ha ett premium konto för att utnyttja LinkedIn på ett bra sätt, glöm denna myten då den är helt onödig och kommer hålla tillbaka dig. Vad kostar Premium? 248,75 kronor per månad. Premium Business – Ger dig allt ovanstående men du får också obegränsat antal personsök, och större inblick i statistik, företags befattningstrender samt förändringar inom företagen.

Related

Hur mycket text är 2 minuter?

Hur lång tid tar det att säga ett ord? Fem till tio sekunder är hur lång tid det har gått när du säger en mening. Ett tal på en halv A4 är ungefär två minuter. Det är värt att hålla sig under 5 minuter om du är på en fest där du inte är den enda som talar.

Dessutom, hur tar man bort premium på linkedin?

Avsluta en LinkedIn Premium-prenumeration

  1. Klicka på Du längst upp på startsidan.
  2. Klicka på Gå till Ditt Premium i söklistan.
  3. Klicka på knappen Hantera Premium-konto till höger. Du omdirigeras till inställningarna för Premium-prenumeration.
  4. Klicka Avsluta prenumeration under Hantera prenumeration.
Följaktligen, hur mycket kostar linkedin recruiter? Pris för LinkedIn Recruiter

Recruiter Lite har en månadskostnad på 799,99 SEK. Vid betalning årsvis går kostnaden ner till 639,99 SEK. Recruiter Corporate har en månadskostnad på 6 420 SEK. Vid betalning årsvis går kostnaden ner till 5350 SEK.

Vad kostar en företagssida på LinkedIn?

Det är gratis att starta en företagssida på LinkedIn men det är några saker som man behöver tänka på. Att uppmuntra personer till att följa sidan är viktigt för att öka antalet följare. Se till att alltid ha en länk till sidan i nyhetsbrev, e-postsignatur, bloggartiklar och såklart på själva hemsidan. Hur lägger man upp ett företag på LinkedIn? Så här skapar du en sida:

  1. Klicka på Jobb högst upp till höger på startsidan på LinkedIn.
  2. Bläddra ner och klicka på Skapa en företagssida .
  3. Välj vilken typ av sida du vill skapa bland följande alternativ:
  4. Ange Sidans identitet, företags- eller skoluppgifter och profiluppgifter.

Hur går man med i LinkedIn?

En bra början är att logga in på http://www.linkedin.com där du omedelbart kan börja fylla i uppgifter.

  1. Här är det inga konstigheter, namn, email och lösenord.
  2. Om du nu klickar på ”Profile” får du upp din profil. På vänster sida dyker det upp en liten lista på vad LinkedIn tycker du ska komplettera din profil med.

By Tybalt

Similar articles

Varför ska man ha LinkedIn? :: Hur gör man en trendlinje Excel?
Användbara länkar