Hem > V > Var Kan Man Ladda Ner Ljudböcker Gratis?

Var kan man ladda ner ljudböcker gratis?

Du kan lyssna på ljudböcker gratis hos Storytel, Nextory, BookBeat och Bokus Play. Alla apparna erbjuder en kostnadsfri prova-på-period. Om du inte vill fortsätta som betalande kund behöver du avsluta ditt abonnemang innan gratis-perioden är över.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Och därefter, hur många ljudböcker får man låna?

Du kan låna maximalt 5 e-ljudböcker (inklusive e-böcker) per sjudagarsperiod. Lånetiden är 28 dagar och när lånet har gått ut kan du inte längre lyssna på boken. Och en annan fråga, hur laddar man ner ljudböcker från biblioteket? Så lånar du ljudböcker i appen eller online

  1. Skaffa lånekort hos ditt bibliotek. Du måste ha ett lånekort och en pinkod för att kunna låna ljudböcker från biblioteket.
  2. Ladda ner appen Biblio eller logga in på bibliotekets webbplats.
  3. Låna ljudböcker i appen eller på webbplatsen.
  4. Lyssna i appen, online eller offline.

Vilka ljudböcker finns på Spotify?

Novellix ljudböcker på Spotify!

  • Karin Boye – Ella gör sig fri (inläst av Marie Ahl)
  • F. Scott Fitzgerald – Det sällsamma fallet Benjamin Button (inläst av Björn Kjellman)
  • Johan Theorin – Knackningar (inläst av Johan Theorin själv!)
  • Daniel Sjölin – Alla vill bara gå hem (inläst av Daniel Sjölin!)
Hur fungerar Libby? Libby är en gratisapp där du kan låna e-böcker, digitala ljudböcker och tidskrifter från ditt offentliga bibliotek. Du kan strömma titlar via Wi-Fi eller mobildata eller ladda ner dem för att läsa offline, när och var som helst. Allt du behöver för att komma igång är ett lånekort.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Hur laddar man ner en ljudbok?

För att kunna läsa eller lyssna på en e-bok eller ljudbok på surfplatta eller i mobil laddar du ned och installerar applikationen Dito. För alternativa applikationer, läs mer här. Gör så här: Ladda ned Dito-appen till din enhet via App Store (för iPad eller iPhone), eller Google Play (för Android). Följaktligen, hur funkar biblio? I appen kan du söka, låna, lyssna på och läsa ditt biblioteks e-böcker och ljudböcker. Du laddar ner Biblio där appar finns. För iOS heter den ”Biblio Library”, för Android bara ”Biblio”. Appen är kostnadsfri och fungerar lika bra på en mobil som på en surfplatta.

Dessutom, hur fungerar biblio?

Med Biblio får låntagare full tillgång till bibliotekets utbud i en och samma app. Låntagare använder sitt vanliga lånekort för att och logga in och man kan använda appen på upp till fem enheter. I Biblio kan låntagare söka, låna, lyssna på och läsa ditt biblioteks e-böcker och ljudböcker. Dessutom, varför kan jag inte låna på biblio? Jag får felmeddelandet ”Lånet kunde inte slutföras”/"Ett fel har uppstått". Vad är fel? - Om du har en skuld på 50 kronor eller mer kan du inte låna e-ljudböcker i Biblio. Du får då felmeddelandet.

Hur blir man Ljudboksuppläsare?

Är du intresserad att jobba som ljudboksuppläsare har du möjlighet att skicka in en audition till oss här på vår webbplats, voiceify.se. Vi är ständigt på jakt efter nya berättarröster och tar emot auditions löpande. Kontakta oss gärna för mer information eller läs vidare här på vår webbplats.

By Modesty

Similar articles

Kan inte öppna ebok? :: Vilka ljudböcker finns på biblioteket?
Användbara länkar