Hem > K > Kan Man Klippa Led Lights?

Kan man klippa LED Lights?

Ja, du kan enkelt klippa ledtejp och ledstrips till önskad längd själv. Det går att klippa med vanlig sax vid en av markeringarna på ledtejpen.

Läs mer

Related

Varför funkar inte mina LED Lights?

Är ljuset svagt? Den totala effekten av alla anslutna lysdioder kan vara högre än dimmerns maximala kapacitet. Du behöver en dimmer för att dimma belysningen.

Hur man sätter upp LED Lights?

På baksidan av våra LED-strips finns en stark självhäftande tejp. Vi rekommenderar i de flesta fall att använda sig utav en aluminiumprofil / list där du med hjälp av tejpen fäster LED-stripen. På så sätt får du en yta som är slät, ren och torr vilket gör att LED-stripen blir rak, stabil och skyddad. Med hänsyn till detta, vilken led slinga är bäst? Framför allt gillar vi de vita alternativen i olika temperaturer. Hue Lightstrip är dyr men bra och riktigt ljusstark. Vi använder den till vardags under ett par köksbänkar och har aldrig haft några problem. Det är enkelt att ställa in naturligt vitt ljus i olika färgtoner och färgerna är fina och tydliga.

Dessutom, kan man stänga av ambilight på philips tv?

Philips har dock sett till att man kan stänga av Ambilight om man inte önskar denna effekt. Ambilight är det omgivningsljus som skärmen har. Och en annan fråga, kan man klippa ledlist? Minst 50cm och max 500cm i en bit led strip. Se alla våra modeller av led strip här. Om ni är lite osäker på exakta längden ni behöver, ta lite extra längd så kan ni klippa av ledstripen själv med sax. Att klippa och anpassa längden på en LED-list är alltså inga problem alls.

Related

Hur sätter man ihop två LED Lights?

Det finns ett alternativ för att montera två slingor parallellt med delaren. Om du måste täcka 10 meter kan du föra in bandet i mitten med en splitter. Det fungerar för både enfärgade och flerfärgade slingor. En skiss kommer att visas bredvid de relevanta delarna.

Med hänsyn till detta, kan man klippa ljusslinga?

Börja först med att mäta ut hur lång slinga du behöver och kapa till slinga till önskad längd. Det brukar vara markerat med saxar på diodslingan vart du kan klippa av den. Dra av en bit av pappret på baksidan av slingan och tryck fast den biten först. Dra sedan av mer och mer av pappret och fäst den bit för bit. På motsvarande sätt, hur sätter man ihop två led lights? Ett annat alternativ är att montera två LED slingor parallellt med en splitter. Så om du måste täcka 10m kan du mata in bandet i mitten med en splitter. Detta fungera lika bra för enkelfärgad LED slingor som det fungerar för RGB och RGBW slingor. Relevanta splitters kan du hitta här och en skiss visas bredvid.

Följaktligen, hur fungerar en ledlist?

Profiler gör det enkelt att montera och installera samtidigt som opalen jämnar ut ljuset. LED-strip som sitter monterad i aluminiumprofil. Enhet som omvandlar starkström (230V) till svagström (12V eller 24V) vilket behövs för att driva LED-lister. En komplett lösning med LED-list, dimmer och transformator. Med hänsyn till detta, varför funkar inte mina led lights? Dimrar dina LED-lampor inte ordentligt? Det kan bero på att det kanske finns ännu en halogen-dimmer eller att den totala effekten för alla anslutna LED-lampor är högre än den maximala kapaciteten för en LED-dimmer. Du behöver alltid en LED-dimmer för att dimra LED-belysning.

Hur funkar Ledlist?

Vid längre lister kommer dioderna som är längst från spänningsmatningen att lysa påtagligt svagare. Om du har en digital list är maxlängden helt beroende på hur du tänkt att listen ska lysa.

By Amata Donerson

Similar articles

Vilka ljusslingor är bäst? :: Vad heter den här musiken?
Användbara länkar