Hem > H > Hur Läsa Icloud Mail?

Hur läsa iCloud Mail?

Klicka på Inkorg i Mail på iCloud.com och gör sedan något av följande:

  1. Läs ett meddelande: Välj meddelandet i meddelandelistan.
  2. Visa en lista över meddelanden i en annan e‑postmapp: Klicka på mappen i Brevlådelista. Klicka till exempel på Skickat i sidofältet för att visa en lista över de meddelanden du har skickat.

Läs mer

Related

Hur överföra bilder från iPhone till iCloud?

Du kan gå till inställningarna på din enhet.

Dessutom, har glömt lösenordet till mitt apple-id?

Mitt AppleIDlösenordAppleID

Använd tvåstegsverifiering

  1. Ange din Återställningsnyckel.
  2. Välj en tillförlitlig enhet. Vi skickar en verifieringskod till din enhet.
  3. Ange verifieringskoden.
  4. Ange ett nytt lösenord och välj Nollställ lösenord.
Man kan också fråga hur får man ett nytt lösenord till apple-id? Ändra lösenordet till ditt Apple-ID
  1. Tryck på Inställningar > [ditt namn] > Lösenord och säkerhet.
  2. Tryck på Ändra lösenord.
  3. Ange ditt nuvarande lösenord eller lösenkoden till din enhet, ange sedan ett nytt lösenord och bekräfta det genom att ange det en gång till.
  4. Tryck på Ändra eller Ändra lösenord.

Dessutom, kan man ha gmail som apple-id?

Lägga till konton

Så här loggar du in i Gmail-appen med Google-kontot: Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad. Om det är första gången du lägger till ett konto loggar du in när du blir ombedd att göra det. Om du vill lägga till fler konton följer du anvisningarna nedan.
Varför funkar inte iCloud? iCloud avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.

Related

Kan någon annan läsa min Messenger?

Hemliga konversationer i Messenger kan bara läsas av dig och den andra personen. Det finns hemliga samtal i Messenger. Personer är blockerade. De kan inte kontakta dig på Messenger eller Facebook när du blockerar någon.

Följaktligen, kan inte logga in på icloud ny iphone?

Jag skulle prova att starta om den först. Fungerar inte det logga ut från iCloud och logga in igen. Fungerar inte det så återställ den och lägg tillbaka säkerhetskopian som jag antar ni har i iCloud. Varför går det inte att uppgradera iCloud? Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Hantera lagring eller iCloud-lagring. Tryck på Köp mer utrymme eller Ändra lagringsplan. Välj en plan och följ instruktionerna på skärmen.

Kan man använda iPhone utan Apple ID?

Om du inte har något Apple-ID kan du skapa ett under installationen. Din kredit- eller bankkortsinformation om du vill lägga till ett kort i Apple Pay under installationen. Din tidigare iPhone eller en säkerhetskopia av enheten om du överför data till den nya enheten. Följaktligen, kan man ha två icloud konton på iphone? Ja, man kan ha ett konto för iTunes/App Store och ett annat konto för iCloud tjänsterna. Dvs två Apple ID. Och du kan ha olika mejlkonton, även flera iCloud mejl.

Dessutom, måste man ha ett apple id?

Många av funktionerna på en produkt från Apple (till exempel iphone och ipad) kräver att användaren har ett konto hos Apple, ett så kallat Apple-ID. Ett Apple-ID är gratis men måste registreras av var och en som vill kunna nyttja funktioner samt ladda ner både gratis- och betalappar från App Store.

By Berglund Finch

Similar articles

Vad är mitt iTunes konto? :: Varför funkar inte iCloud?
Användbara länkar