Hem > H > Hur Lägger Man In En Pokémon I Ett Gym?

Hur lägger man in en Pokémon i ett gym?

Om det är första gången du närmar dig ett pokégym så måste du välja lag. Du väljer det röda, det blåa eller det gula. När du vet vilket lag du är med i kan du sedan välja om du vill "gymma" dina pokémon på ett gym som ägs av ditt eget team eller av något av de andra.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Vilka Pokémon ska man utveckla?

Evolva dina pokémon som en kung

Ett valigt problem, och det är egentligen magkänslan som styr – för vem vet om du kommer att fånga en Drowzee med högre CP än din nuvarande som har över 300, till exempel. Det som i alla fall går att ta reda på är hur mycket CP varje pokémon kommer att öka med när den evolvas.
På motsvarande sätt, hur man strider i pokémon go? Gå in i gym

Gym är verkligen vad Pokemon Go handlar om. Du kämpar, vinner och tar över ett gym för ditt lag. Du vill lämna en kraftfull Pokémon bakom dig för att försvara det gymmet, ju ju längre de sitter på plats och försvarar det, desto mer mynt tjänar du. Ju fler mynt du tjänar, desto fler saker kan du köpa.

Hur loggar man in på Pokémon Go Iphone?

Kör du Android-versionen av Pokémon Go behöver du inte oroa dig för att appen ska läsa dina mail. Det verkar som att detta bekymmer endast påverkar iOS-spelare. Men är du orolig så kan du klicka på länken ovan och ändra Pokémon Gos behörighet ändå. Följaktligen, kan man fuska i pokemon go? Det finns också några Pokemon Go-fusk och hack för att ta itu med dessa, men det fungerar ibland och när det gör det, kommer du att samla mega körsträcka. Ibland kan du fortfarande få några snurr och lekar. Kolla in stegen för hur du gör det: Gå till äggskärmen på Pokémon Go.

Related

Vad kostar världens dyraste Pokemon kort?

Pikachu är avbildad på Pokémon Illustrator-kortet. Alla anser att det dyraste kortet är det som har det högsta värdet.

Hur länge kan man ha Pokémon i gym?

Om du ser ett gym som kontrolleras av ditt lag kan du stoppa in en pokémon där (ikonen längst ner till vänster) för att hjälpa till att försvara det från alla andra soplag. Att hålla ett gym i 21 timmar ger bonusar i form av poké coins och stardust. Om du inte kan stoppa in en pokémon är det för att gymmet är fullt. Dessutom, hur mycket coins får man på gym? En gång per 21 timmar så spelare klicka på denna sköld för att få 10 Pokecoins för varje Pokemon som man har placerat på ett gym. Man får också 500 Stardust.

Dessutom, hur får man mer pokemon bollar?

Så kastar du en Poké Ball

För att fånga en Pokémon måste du träffa den med en Poké Ball – de rödvita bollarna som du hittar vid alla PokéStop.
Dessutom, hur vet man var pokestop finns? Pokestops markeras med en blå fyrkant, och när den förvandlas till en cirkel har du kommit tillräckligt nära för att kunna snurra på bilden. Pokestops finns ofta i närheten av offentliga konstverk, lekplatser och parker.

Vad betyder ringarna runt Pokémon?

Att fånga Pokémons

Sätt fingret på Pokébollen som dyker upp och skjut iväg den med fingret och försök träffa genom ringarna. Om du lyckas träffa genom den färgade ringen när den är liten så får du extra XP (experience points)!

By Gabel

Similar articles

Hur kan jag logga in på min router? :: Hur kommer man in på Pokémon Go?
Användbara länkar