Hem > H > Hur Raderar Man Allt På Messenger?

Hur raderar man allt på Messenger?

Se till att du uppdaterar appen till den senaste versionen som är tillgänglig.

  1. Öppna Facebook Messenger och skicka ett meddelande.
  2. Tryck på meddelandet och håll kvar tills ett fält öppnas längst ned.
  3. Tryck på papperskorgen.
  4. En meny öppnas med två alternativ, Ta bort för alla och Ta bort för dig.

Läs mer

Related

Varför visar Messenger att man är aktiv när man inte är det?

Om du stänger av din aktivitetsstatus på en plats visas du fortfarande som aktiv eller nyligen aktiv för dina vänner och kontakter på alla andra platser där du använder Facebook eller Messenger, om du inte också stänger av inställningen där.

Med tanke på detta, kan man gå ur facebook och ha kvar messenger?

Du kan fortsätta att använda Messenger även efter att du har inaktiverat ditt Facebook-konto. Om du har haft ett Facebook-konto och sedan inaktiverat det så aktiveras inte ditt Facebook-konto på nytt om du använder Messenger. Dina Facebook-vänner kan fortfarande skicka meddelanden till dig via Messenger. Hur lägger man till någon på Messenger? Från Chattar öppnar du konversationen som du vill lägga till någon i. Tryck på personens eller personernas namn högst upp i konversationen. Tryck på Lägg till personer eller Skapa grupp md [vännens namn]. Välj eller skriv in namnen på de personer du vill lägga till och tryck på OK.

På motsvarande sätt, Är messenger och facebook samma sak?

Facebook Messenger eller i dagligt tal bara Messenger är en undertjänst till det sociala nätverket Facebook. Vilka enheter är jag inloggad på? Öppna Google-kontot. Välj Säkerhet på navigeringspanelen till vänster. Välj Hantera alla enheter på panelen Dina enheter. Där ser du vilka enheter du är inloggad på med Google-kontot och vilka enheter du har varit inloggad på under de senaste veckorna.

Related

Kan någon annan läsa min Messenger?

Hemliga konversationer i Messenger kan bara läsas av dig och den andra personen. Det finns hemliga samtal i Messenger. Personer är blockerade. De kan inte kontakta dig på Messenger eller Facebook när du blockerar någon.

Med tanke på detta, varför står det att jag är inloggad i en annan stad på facebook?

Jag känner inte igenom en plats i avsnittet Här är du inloggad på mitt Facebook-konto. Om du ser en plats som du inte känner igen kontrollerar du först om den är kopplad till någon din mobila enhet. Om du använder mobila enheter skickas trafiken ofta via en IP-adress som inte avspeglar var du verkligen befinner dig. Är jag inloggad? Använda din pc för att se var du är inloggad

Öppna iCloud för Windows. Klicka på Kontodetaljer och sedan på Hantera Apple-ID. Klicka på ett enhetsnamn för att visa den enhetens information, till exempel enhetsmodellen, serienumret och OS-version. Informationen kan variera beroende på typ av enhet.

Hur tar man bort ett gammalt Apple ID?

Slå på din Apple-enhet och leta reda på appen "Inställningar". Välj sedan Apple ID-bannern högst upp på skärmen Inställningar. Hitta din Apple-enhet och välj alternativet "Enhet". Klicka på "Ta bort från konto" längst ner. Kan inte logga ut från Apple ID? Logga ut på din iPhone, iPad eller iPod touch

Gå till Inställningar > [ditt namn]. Rulla nedåt till botten på sidan. Tryck på Logga ut. Aktivera de data du vill behålla en kopia av på din enhet.

Varför kan jag inte logga ut från mitt Apple ID?

Ibland, när du trycker på knappen Logga ut kan du få ett felmeddelande som säger "Du kan inte logga ut ditt Apple-ID eftersom din telefon återställs.". Gå till Inställningar > [namnbanner högst upp] > iCloud > iCloud Backup på din iPhone. Avbryt eller vänta tills den återställer dina appar.

By Jurkoic Dudek

Similar articles

Hur tar man bort OneDrive från datorn? :: Kan man stänga av Messenger?
Användbara länkar