Hem > V > Vad Ingår I Apple Garanti?

Vad ingår i Apple garanti?

Din produktgaranti. Apples begränsade garanti gäller din iPhone och Apple-märkta tillbehör och omfattar tillverkningsproblem under ett år från det datum då du köpte produkten. Apples begränsade garanti gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Vad gör man om ena AirPoden inte funkar?

Om ena AirPoden inte funkar måste du återställa dina hörlurar genom att gå till Bluetooth i Inställningar-menyn. Tryck på informationssymbolen bredvid dina hörlurar (täcknat med i) för att kunna ta bort enheten från listan. Följaktligen, vad är laddningsetui? Med det trådlösa laddningsetuiet laddar du genom att placera dina AirPods i etuiet och lägga det på en Qi-kompatibel laddningsplatta. En LED-indikator på framsidan av etuiet visar när dina AirPods laddas. Och när du inte har med dig laddningsplattan kan du istället ladda via Lightning-kontakten.

Hur kopplar man ihop 2 olika AirPods?

Hur man ansluter två par AirPods till en iPhone eller iPad

  1. Gå till startskärmen på din iPhone eller iPad.
  2. Öppna fodralet på dina AirPods eller AirPods Pro / Ta ut dina AirPods Max ur deras Smart Case och håll nära din enhet inom 60 sekunder.
  3. En installationsanimering visas.
  4. Tryck på "Anslut"
Hur mycket laddning i AirPods? Öppna locket eller ta bort AirPods från laddningsväskan. Klicka på Bluetooth -ikonen i menyraden på din Mac. Håll muspekaren över AirPods och laddningsfodralet i menyn. Batteriprocenten anges på skärmen.

Related

Vad ingår i Viaplay sport?

Total Sport. Premium Sport omfattar alla våra vintersporter. Formel 1, NHL, Golf Majors och mycket mer.

Dessutom, hur kollar man om airpods pro är äkta?

Identifiera dina AirPods med iOS och iPadOS

  1. Anslut hörlurarna till din iPhone eller iPad.
  2. Med iOS 14 / iPadOS 14 eller senare: Gå till Inställningar > Bluetooth.
  3. Hitta dina hörlurar i Bluetooth-listan > Tryck på ikonen ( i ) bredvid lurarna.
  4. Nu visas modellnumret om dina AirPods är äkta.
Därmed, kan man se historik på hitta min iphone? När du aktiverar platshistorik kan du se på tidslinjen var du har varit med de enheter som du har varit inloggad på och som rapporterar din plats. Läs mer om platshistorik. på din iPhone eller iPad. Tryck på Personligt innehåll och scrolla till Platsinställningar.

Vad händer om man tar bort en enhet från Apple-ID?

Om du byter in en Android-enhet till Apple

Ta bort alla SIM-kort, minneskort, fodral och skärmskydd.
Hur tar man bort någon annans iCloud på Iphonen? Så här tar du bort enheter från iCloud på din iPhone eller iPad. Att ta bort enheter från ditt iCloud-konto på din iOS-enhet liknar hur det görs på Mac. För att börja, öppna Inställningar och tryck på "iCloud". Klicka på ditt namn i iCloud-inställningarna för att komma åt kontouppgifterna.

Varför stänga av Hitta min iPhone vid reparation?

Vid all service, reklamationer och returer är det viktigt att du har stängt av Hitta min iPhone innan du skickar in din produkt till oss. Om inte funktionen är avstängd har vi inte möjlighet att hjälpa dig med service och kan heller inte godkänna eventuella reklamationer eller returer.

By Khichabia

Similar articles

När är lottningen till Champions League? :: Kan man köpa lösa AirPods?
Användbara länkar