Hem > V > Var Kan Man Ladda Ner Gratis Ljudböcker?

Var kan man ladda ner gratis ljudböcker?

Ladda ner appen Biblio eller logga in på bibliotekets webbplats. För att låna ljudböcker i mobilen laddar du ner appen Biblio. Appen finns att ladda ner gratis till Iphone och Ipad i App Store, samt till Android-mobiler och surfplattor i Google Play. När nedladdningen är klar får du upp en lista över bibliotek.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Kan man lyssna på ljudböcker på Spotify?

Spotify och Storytel ingår partnerskap för ljudböcker. Spotify meddelar att de ingår ett partnerskap med ljudboksjätten Storytel. Det betyder att Storytels prenumeranter senare i år kommer att kunna lyssna på Storytels ljudböcker på Spotify genom att koppla samman sina två konton. Med tanke på detta, vilken ljudboksapp är billigast? Bokus Plays app är väldigt enkel att använda och har ett stort utbud av både ljudböcker och e-böcker. Tjänsten har två olika abonnemang, Bas och Premium. Basabonnemanget är det billigaste på marknaden och kostar bara 79 kr i månaden. För denna kostnaden får användarna 1 ljudbok varje månad.

Hur fungerar Libby?

Libby är en gratisapp där du kan låna e-böcker, digitala ljudböcker och tidskrifter från ditt offentliga bibliotek. Du kan strömma titlar via Wi-Fi eller mobildata eller ladda ner dem för att läsa offline, när och var som helst. Allt du behöver för att komma igång är ett lånekort. Hur många ljudböcker får man låna? Du kan låna maximalt 5 e-ljudböcker (inklusive e-böcker) per sjudagarsperiod. Lånetiden är 28 dagar och när lånet har gått ut kan du inte längre lyssna på boken.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Hur laddar man ner ljudböcker?

Köpa och ladda ned ljudböcker

  1. Öppna appen Google Play Böcker. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Butik och sök efter en ljudbok. Om du vill veta mer om en ljudbok trycker du på omslagsbilden.
  3. Tryck på priset. Köp ljudbok.
Hur laddar man ner en ljudbok till iPhone? Hitta och köp ljudböcker på iPhone, iPad eller iPod touch
  1. Öppna appen Böcker.
  2. Tryck på Ljudböcker längst ned på skärmen.
  3. Härifrån kan du utforska nya och populära ljudböcker.
  4. Tryck på priset för att köpa ljudboken.

Vilken app är bäst för ljudböcker?

ljudbokstjänst

Bästa ljudbokstjänster – topplistan just nu

  • Storytel.
  • BookBeat.
  • Audible.
  • Nextory.
  • Google Audiobooks.
Dessutom, vad kostar bokus play? En bok per månad för 79 kr per månad. Du får en ny bokkredit varje månad som gäller för valfri bok i Bokus Play-sortimentet. Du kan fritt provlyssna och provläsa alla böcker i 30 minuter innan du bestämmer dig för vilken bok du vill lyssna klart på.

Vilka böcker finns på Storytel?

Topplistan

  • Björnen sover.
  • Natriumklorid.
  • Kult.
  • Skilsmässan.
  • Kärleksbrevet.
  • Elden ska falna.
  • Au pif! Den sanna historien om Agnetas kloster.
  • Kodnamn - PAM.

By Uis

Similar articles

Är det gratis att lyssna på Spotify? :: Vilken Ljudboksapp är billigast?
Användbara länkar