Hem > K > Kan Rakel Avlyssnas?

Kan Rakel avlyssnas?

Och nej, RAKEL går inte att avlyssna. Och om du mot förmodan hittar eller lyckas stjäla en RAKEL-kapabel maskin så lär du inte höra mycket mer än det som är avsett för just den maskinen, och inte speciellt länge heller. Den kopplas bort ur systemet så snart det uppdagas att den är på villovägar.

Läs mer

Related

Kan man lyssna på polisens Rakel?

Det är inte möjligt att avlyssna eftersom polisen har bytt från System 70 till Rachel.

Med tanke på detta, var köper man polisradio?

Polisradio/skanner | Clas Ohlson. Vilken kanal har polisen? Polisen i Stockholm, Göteborg och Malmö provade därför lite olika lösningar. I Stockholm användes några frekvenser på 168 MHz för trafik in/ut. I Göteborg användes ett system med tre duplexkanaler 167/159 MHz i stället för den enklare versionen i Stockholm.

Därmed, kan man avlyssna polisradio?

Från 20 byggdes kommunikationssystemet RAKEL ut i sju etapper. Detta moderna radiossystem är helt digitalt, krypterat och kan inte avlyssnas av utomstående. Vad heter polisens radiosystem? Regeringen har givit Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) uppdraget att ta fram en utveckling av Rakel, kallad Rakel 2. I Rakel 2 ska det gå att skicka bilder och streama videor, till skillnad från dagens system som bara kan användas för samtal.

Related

Vad betyder namnet Rakel?

Det hebreiska namnet på fåret av kvinnligt kön är Rachel. En av Jakobs hustrur är Rakel, mor till Josef och Benjamin.

Kan man köpa Rakel?

Vi är Sveriges ledande leverantör RAKEL-utrustning från Motorola Solutions. Med ett brett utbud av Rakelmobiler och egen utveckling av system för ärendehantering, insatsledning, portöppning, etc så kan vi erbjuda lösningar för alla ändamål. Vem får använda Rakel? Rakels användare

Rakel används bland annat av polis, räddningstjänst, sjukvård och försvarsmakt men också av ett stort antal andra myndigheter, energibolag, kollektivtrafikmyndigheter och verksamheter som exempelvis hanterar farliga ämnen. Alla landets länsstyrelser, kommuner och regioner är anslutna till Rakel.

Man kan också fråga var rakel till lea?

Här återberättas Gamla Testamentets historia om Jakob. Han arbetar i sju år hos Laban, för att få dennes dotter Rakel. Men Jakob tvingas att först gifta sig med Rakels äldre syster, Lea. Sju dagar efter det bröllopet med Lea, äktar han Rakel, och måste så arbeta för Laban i ytterligare sju år. Vad gör en Radiopolis? Följ svensk radiopolis från starten! Polisradion och radiobilen förändrade polisens arbete helt på 1940-talet. Nu ryckte polisen ut med fart och fläkt och fångade brottslingen mitt i gärningen. Idag är polisbilen en lika självklar del av polisen som den blå uniformen.

Och därefter, Är polisradio lagligt?

fullt lagligt att inneha en polisradio, du får ha den var du vill som hemmet eller i bilen...så länge du inte vidarebefodrar det du hör på polisradion till någon annan...

By Ann-Marie

Vad heter polisens kommunikation? :: Hur fungerar polisradion?
Användbara länkar