Hem > H > Hur Parkopplar Man Fitbit?

Hur Parkopplar man Fitbit?

Hur synkroniserar Fitbit-enheter sina data?

  1. iPhone eller iPad. I Fitbit-appen, nudda fliken Idag din profilbild.
  2. Android-telefon eller -surfplatta. I Fitbit-appen, nudda fliken Idag din profilbild.
  3. Windows 10-enhet. På översikt i Fitbit-appen nuddar du kontoikonen.
  4. Mac- eller Windows 8.1-datorer.

Läs mer

Related

Hur Parkopplar man hörlurar?

Öppna inställningarna för den enhet som de ska ansluta till och sök efter nya enheter. Hörlurarna kommer att visas i listan över tillgängliga enheter om paret går som förväntat. Klicka på öronsnäckorna så bör den vara klar.

Hur vet man steglängd?

Genom att mäta avståndet mellan markeringarna, får du din genomsnittliga steglängd. Om du går på mjukt underlag, kan du göra ett litet hål i marken med hälen, gå 10 steg och göra ett nytt hål vid hälen. När du mäter avståndet mellan de två hålen och delar med 10, får du din steglängd. På motsvarande sätt, hur många km är 10 000 steg? Givetvis är det individuellt hur långt man kommer på 10 000 steg men generellt brukar man säga att 10 000 steg motsvarar ungefär 6 km vilket motsvara cirka 1 timmes rask promenad.

Med detta i åtanke, hur många steg är 30 min cykling?

Emellertid så brukar man ofta räkna med att man tar 110 steg per minut. Du kan därför multiplicera antalet minuter på cykeln med 110 och räkna om det talet till antalet steg. Är Fitbit kompatibel med iPhone? Fitbit Versa smartwatch är kompatibel med över 200 Android, iOS och Windows-enheter med Bluetooth 4.0 eller högre.

Related

Hur Parkopplar man AirPods?

Sätt AirPods i laddningsfodralet. Inställningsknappen finns på baksidan av fodralet. Klicka på Anslut när du väljer dina AirPods i enhetslistan.

Kan man koppla Fitbit till iPhone?

De senaste Fitbit-enheterna kräver en iPhone eller Android-telefon. För att verifiera att din telefon är kompatibel med Fitbit-appen, gå till fitbit.com/devices. Och en annan fråga, kan man ha fitbit till iphone? När du plockat fram och startat din Fitbit, är nästa steg att se till att du även har mobilen nära till hands. Du behöver nämligen ladda ner Fitbit-appen. Den finns tillgänglig för både iOS och Android, så det är bara att gå in i din app-butik och ladda ner den.

Kan inte uppdatera Fitbit?

Om uppdateringen misslyckas, starta om din telefon och försök igen. Om du inte kan uppdatera din klocka över Wi-Fi följer du instruktionerna på skärmen i Fitbit-appen för att uppdatera din klocka över Bluetooth istället. Observera att firmware-uppdateringar via Bluetooth kan ta betydligt längre tid att slutföra. På motsvarande sätt, hur startar jag om min fitbit versa? *För Fitbit Versa och Fitbit Ionic, håll ner gå tillbaka-knappen och den nedre sidoknappen. Tryck och håll den bakre och nedre knappen tills du ser Fitbit-logotypen på skärmen. Släpp knapparna. Om du fortfarande har problem med din enhet, stäng av och sätt på den igen.

Hur lång garanti på Fitbit?

Denna plan ökar garantiperioden från 1 år till 2 år och täcker oavsiktlig skada. För fullständig utökad garantipolicy, se Fitbits villkor. Du finner vår fullständiga utökade garantipolicy i Fitbits villkor.

By Groome Cremeans

Similar articles

Hur lägger man in en bild på en annan bild iPhone? :: Hur ändrar man urtavlan på Fitbit?
Användbara länkar