Hem > V > Vad Är En Mobil Värd?

Vad är en mobil värd?

Värdera din gamla mobil

För att värdera din mobil fyller du i mobilens 15-siffriga IMEI-nummer.

Läs mer

Related

Måste man slå landsnummer till mobil?

Du måste ringa ett internationellt nummer. När du ska ringa utomlands slår du numret före landskoden. Om du vill ringa utomlands slår du landskoden och telefonnumret. Detta gäller både fasta och mobila telefoner.

Folk frågar också hur mycket är din gamla mobil värd?

Men det gå också att få bra med pengar om du har betydligt äldre mobiler liggande hemma i byrålådan. Klassikern Nokia 3 310 har ett värde på mellan 100 och 600 kronor, och har du en Apple Iphone 2G, den första i serien, kan du räkna med minst 1 000 kronor. Kan man byta in sin telefon mot en ny? Säkerhetskopian gör det möjligt att föra över all information från din gamla till din nya mobil. Har du försäkringen Trygg 48 kan du uppgradera till en ny mobil oavsett i vilket skick din nuvarande är i.

Följaktligen, vem tar emot gamla mobiltelefoner?

När du köper en ny mobiltelefon kan du lämna in din gamla till mobiloperatören. Finns det ett värde kvar kan du få den nya mobilen till rabatterat pris. Är den helt värdelös ser de till att den återvinns. Försäkringsbolaget Folksam har servicen Mobilcirkeln för att återvinna, reparera och återanvända mobiltelefoner. Följaktligen, vem tar emot gamla mobiler? Vi på Elgiganten har ett storslaget mål, vi vill samla in och återvinna en miljon gamla mobiler! Har du en gammal mobil som ligger hemma i byrålådan och samlar damm? Kom in med den till ett av våra varuhus så återvinner vi den på rätt sätt!

Related

Hur mycket är en gammal iPhone värd?

Mobiltelefonen lämnas ofta i lådan som en backup och glöms bort. Om du drar av prenumerationskostnaderna kan du få en iPhone 7 Plus i gott skick. En tusenlapp kan ges av andra modeller.

Kan man se när man köpte sin iPhone?

Klicka på länken ”Free IMEI checker” och ett nytt fönster öppnar sig. Skriv nu in ditt IMEI-nummer och klicka ”Check iPhone IMEI” eller vad du väljer att kolla. Nu kommer du se vilken modell det är, inköpsdatum samt vilken låsstatus du har. Hur mycket är Samsung värt?

Historia
GrundareLee Byung-chul
Ekonomi
Omsättning₩ 333,891 miljarder
Vinst efter skatt₩ 24,151 miljarder

Följaktligen, har 3 pensionärsrabatt?

Väljer du 3 får du inte glömma bort att du som pensionär har tillgång till pensionärsrabatt. Operatören Tre erbjuder pensionärsrabatt precis som så många andra teleoperatörer gör. Hur mycket kan jag sälja min telefon för? Du kan få upp till 15,000kr om du säljer din gamla mobil till BytBegMob.Nu idag.

Vad är en Nokia 3310 värd?

Nokia 3310.

Modellen lanserades 2000 och hamnade i enormt många fickor - telefonen såldes nämligen i omkring 126 miljoner exemplar världen över. Gissningsvis har ungefär lika många har fördrivit tiden med att spela Snake. Men i dag är värdet en spottstyver, maxpriset är 600 kronor för en ouppackad telefon.

By Karil

Similar articles

Hur mycket kostar det att byta mobil? :: Hur går man ur Facebook?
Användbara länkar