Hem > V > Vad Händer När Sim-Kortet Är Låst?

Vad händer när SIM-kortet är låst?

simkortetAndroidSIMkort

Med hjälp av PUK-kod

  • Ange felaktig PIN-kod tre gånger.
  • Knappa in din PUK-kod.
  • Ange en ny PIN-kod med fyra siffror.

Läs mer

Related

Vad händer om man går 10000 steg per dag?

Hälsa. Risken för att utveckla typ 2-diabetes minskar om du går minst 10 000 steg per dag. Detta beror på att du får bättre kontroll över vikten och att dina muskler blir bättre av det. Bröstcancer, tarmcancer och demens minskar genom att du.

Man kan också fråga varför låses sim-kortet?

Du kan använda en SIM-PIN för att förhindra att andra personer använder ditt SIM-kort för telefonsamtal och mobildata. Varje gång du startar om din enhet eller tar ut SIM-kortet låses ditt SIM-kort automatiskt och Låst SIM visas i statusfältet. Prova inte att gissa din SIM-PIN. Och en annan fråga, hur vet man om mobilen är låst till en operatör? Gå till Inställningar > Allmänt och tryck på Om. Under Operatörslås bör du se ett meddelande som säger ”Inga SIM-begränsningar”. Om du inte ser det meddelandet kontaktar du din operatör.

Hur öppnar man simkortet?

Så byter du simkort om facket sitter bakom bakstycket

Öppna bakstycket genom att pressa det nedåt eller föra in din nagel eller ett öppningsverktyg i skåran vid ena kanten och bänd bakstycket försiktigt bakåt. Sätt simkortet i facket.
Dessutom, hur öppnar man sim-kortet? Följ dessa steg när du har hittat SIM-facket och du har rätt verktyg för att göra jobbet:

  1. Sätt försiktigt in verktyget i det lilla hålet och tryck försiktigt.
  2. SIM-facket ska då öppnas och dyka upp från sidan av telefonen.
  3. Dra försiktigt ut SIM-facket.
  4. Ta bort det gamla SIM-kortet, om det finns ett.

Related

Hur vet jag om min telefon är låst till 3?

Du hittar det 19-siffriga numret på baksidan av kortet eller på följebrevet. Om du inte har tillgång till Mitt3 kan du få hjälp av vår kundtjänst eller någon av våra butiker.

Därefter, hur hittar man sin puk kod?

Pin- och puk-koden följer också med i det brev du får hem när du beställer en mobil. Du hittar koderna på plastkortet som simkortet sitter fäst på vid leverans. Du kan också få puk-koden direkt i våra butiker. Med detta i åtanke, kan inte ansluta till sim-kortet? Om ett felmeddelande visas eller om det blir problem med SIM-kortet eller operatörstjänsterna ser du om mobiloperatören kan hjälpa dig.

  • Ta fram ditt SIM-kort.
  • Öppna facket för SIM-kort på enheten.
  • Sätt i SIM-kortet i facket.
  • Sätt tillbaka SIM-kortets fack i enheten.

Man kan också fråga vad är sim kortsnummer?

Har fått ett nytt bredband kontant SIM-kort idag. Men hur får jag reda på själva numret till kortet? För att få fram telefonnumret som tillhör kortet kan du se om det finns skrivet på det större plastkortet som du tryckte ut sim-kortet från. Om du har fått något papper med, bör numret även stå på detta. Vad händer om man slår in fel PIN kod? Om du slår in fel SIM-pin tre gånger resulterar detta i att SIM-kortet låses av säkerhetsskäl. För att då låsa upp kortet behöver du använda PUK-koden kopplad till just ditt SIM-kort. Skulle du också slå fel PUK-kod 10 gånger låses kortet helt och du behöver beställa ett nytt.

Följaktligen, hur många siffror har en pinkod?

Med pin-kod menar vi koden som skyddar sim-kortet, den koden är densamma även om du flyttar sim-kortet till en ny telefon. Pin-koden är alltid 4 siffror. Koden som finns på din mobil eller surfplatta kallas låskod och ändras i enhetens inställningar.

By Petigny

Similar articles

Vart kan man låsa upp sin mobil? :: Hur låser man upp en Mac?
Användbara länkar