Hem > V > Varför Låst Sim-Kort?

Varför låst SIM-kort?



Så stänger du av pinkoden på Iphone och Android

  • Gå till Inställningar > Mobilnät > SIM-PIN.
  • Välj Stäng av SIM-PIN.
  • Ange din pinkod om du uppmanas till det.
  • Klicka på klar.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

På motsvarande sätt, hur får man reda på sin puk kod?

Pin- och puk-koden följer också med i det brev du får hem när du beställer en mobil. Du hittar koderna på plastkortet som simkortet sitter fäst på vid leverans. Du kan också få puk-koden direkt i våra butiker. Hur många siffror har SIM-kortet? Det nummer som finns tryckt på ditt SIM-kort är ett 19 siffror långt SIM-kortsnummer som används för att identifiera SIM-kortet men du kan inte nyttja det för att komma in i mobilen.

På motsvarande sätt, kan inte ansluta till sim-kortet?

Om ett felmeddelande visas eller om det blir problem med SIM-kortet eller operatörstjänsterna ser du om mobiloperatören kan hjälpa dig.

  • Ta fram ditt SIM-kort.
  • Öppna facket för SIM-kort på enheten.
  • Sätt i SIM-kortet i facket.
  • Sätt tillbaka SIM-kortets fack i enheten.
När behövs PUK kod? Om du slår in fel SIM-pin tre gånger resulterar detta i att SIM-kortet låses av säkerhetsskäl. För att då låsa upp kortet behöver du använda PUK-koden kopplad till just ditt SIM-kort. Skulle du också slå fel PUK-kod 10 gånger låses kortet helt och du behöver beställa ett nytt.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Hur öppnar man SIM-kort iPhone?

Du trycker upp SIM-facket genom att sätta i ett gem eller ett SIM-utmatningsverktyg i hålet bredvid facket. Tryck inåt, mot iPhone-enheten, men tvinga det inte. Om du har problem med att trycka upp SIM-facket tar du med enheten till din operatör eller en Apple Store för hjälp. Dessutom, hur många siffror är en puk kod? Pukkoden är en åttasiffrig kod som du använder när du har skrivit in en felaktig pinkod tre gånger. Skrivs fel pukkod in tio gånger i följd spärras sim-kortet permanent.

Vad är min PIN-kod?

Pinkoden är den kod som skyddar själva simkortet mot att andra personer kan ta sig in i din mobiltelefon och använda ditt abonnemang eller kontantkort. Om du flyttar över simkortet till en annan telefon gäller samma pinkod. Pinkoden hittar du i samma brev som simkortet skickades ut i. Vad är min PUK kod tre? Du hittar både PIN och PUK-kod på baksidan av plastkortet som ditt SIM-kort satt i när du fick det. Du kan även se din PUK-kod på Mitt3.

Man kan också fråga vad är ett simkortsnummer?

SIM-kortsnumret kan du hitta på baksidan av brickan du fick SIM-kortet i, alternativt kan du kontakta oss så plockar vi fram det.

By Annie Orey

Similar articles

När tangentbordet låst sig? :: Vad händer om man slår fel kod tre gånger?
Användbara länkar