Hem > H > Hur Långt Är Det Fågelvägen Mellan Stockholm Och Göteborg?

Hur långt är det fågelvägen mellan Stockholm och Göteborg?

Ytterligare färdvägsinformation

Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Stockholm och Göteborg är 415,24 km. Det kortaste avståndet mellan Stockholm och Göteborg är 529,55 km enligt reseplaneraren. Körtiden är ca 7h 5min.

Läs mer

Related

Hur långt ska man gå för att bränna 1000 kalorier?

Man kan säga att det krävs sju kilometer för att nå 10 000 steg. Det tar ungefär en timme att gå den sträckan.

Vad räknas som cykelavstånd?

Potentialen för ett ökat cyklande är stor då hälften av alla bilresor är kortare än fem kilometer, ett cykelavstånd som de flesta klarar av. Cykeln är fri från utsläpp och använder alltid förnybar energi. I realiteten är cykeln det enda riktiga miljöfordonet. Och därefter, hur många kilometer är en mil? Numera är 1 mil lika med 10 kilometer. Denna definition antogs i Sverige och Norge år 1889, då metersystemet infördes i den svensk-norska unionen.

Och därefter, hur långt är spanien från norr till söder?

Fågelvägen. Den direkta sträckan uppgår till avståndet mellan Spanien och Stockholm 2 594 kilometer. Därmed, hur mäter man ljusår i rymden? Ett ljusår är en astronomisk längdenhet som motsvarar den sträcka en ljusstråle färdas i rymdens vakuum under ett år. Ett ljusår är 9,46 biljoner kilometer, eller mer exakt 9 460 730 472 580 800 meter. Det tar ljuset åtta minuter att färdas från solen till jorden.

Related

Hur långt är ett sim Kortsnummer?

Du kan inte använda det 19-siffriga numret på ditt sim-kort för att komma in i en mobiltelefon, men du kan använda det för att identifiera ditt kort.

Hur mäter man avståndet till solen?

Man kan beräkna avståndet till solen genom att mäta vinklar i den triangel som bildas av solen, jorden och månen när månen är precis halv. Den förste som försökte räkna ut avståndet till solen på detta sätt var Aristarchos som levde i Grekland år 310 - 230 före Kristus. Man kan också fråga hur fungerar triangulering? Triangulering är ett sätt att bestämma avståndet till en punkt om man har två punkter med ett känt avstånd emellan. Ofta är avståndet man söker inte möjligt eller mycket svårt att mäta direkt och därför är en indirekt metod att föredra.

Hur lång tid tar det att åka igenom Sverige?

Ifall man slår upp Smygehuk-Treriksröset på vägbeskrivning på Eniro så får man fram att sträckan är 2062 km och tiden är 23 timmar 41 min. Jag tror att det är ganska så svårt att köra snabbare än så för man måste ju stanna för att tanka, äta och sträcka på benen m.m. I alla fall om man vill vara något så när laglig. Och därefter, hur lång tid tar det att köra genom hela sverige? Att bara köra genom hela Sverige tar 4-5 dygn, beroende på hur många timmar man är beredd att trycka per dag.

Folk frågar också vart är sverige som bredast?

Du gissade rätt: Treriksröset.

By Nath Opaka

Similar articles

Hur ser man koordinater i Google Maps? :: Hur långt mellan 2 ställen?
Användbara länkar