Hem > V > Vad Heter Sköldpaddan I Super Mario?

Vad heter sköldpaddan i Super Mario?

I “Super Mario Bros” introducerades några av de karaktärer vi är vana att se tillsammans med Mario. Spelet går ut på att rädda Prinsessan Peach från sin kidnappare, den onda sköldpaddan Bowser. Händelserna utspelar sig i Svampriket (på engelska Mushroom Kingdom) där prinsessan är regent.

Läs mer

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Vad heter rörmokare bröderna i Nintendo?

Nintendo Co. är ett japanskt tv-spelsföretag baserat i Kyoto. Nintendo har skapat mängder av karaktärer som är älskade över hela världen – de allra flesta svenskar under 40 har växt upp lika mycket med Disney-filmer som med rörmokarbröderna Mario, prinsessan Peach och gorillan Donkey Kong. Vem är äldst av Mario och Luigi? Marios yngre och lite mer klumpiga bror, "Luigi", framträdde som "andra spelare" redan i det första Mario-spelet, och har sedan dess varit trogen vid hans sida.

Hur gammal är Luigi?

Att vara Marios tvillingbror, Luigi har samma ålder att hans bror är en ålder mellan 24 och 25 år men, Luigi firade sitt 30-årsjubileum i tv-spelvärlden 20, detta är vad vi kallar Year of Luigi. Därmed, hur många super mario spel finns det? spelenSpelenMario

Mario

Information
Antal spel15
WebbplatsOfficiell webbplats
Datorspelsportalen

Related

Vad heter Apples hörlurar?

Du får en helt ny upplevelse med de nya AirPods. De kan aktiveras när du tar bort laddningsfodralet till din enhet.

Vad betyder Luigi?

Luigi är en italiensk form av Louis/Ludvig som betyder ungefär "berömd krigare". Och därefter, när fyller super mario år? En legend har födelsedag Super Mario Bros. fyller 35! Datumet är 16 september 1985 i Japan.

Med detta i åtanke, vad betyder bowser?

När spelet släpptes i Nordamerika översattes först namnet till Koopa och figuren fick sedan namnet Bowser. När spelet skapades frågade Miyamoto en illustratör om denne kunde rita figurerna till [..] Man kan också fråga vem kom på mario? Super Mario Bros. Super Mario Bros. är ett datorspel till Nintendo Entertainment System lanserat 1985.

Folk frågar också vad står bros för?

bros {pluralis}

kompisar {plur.} bröder {plur.}

By Latia Bredice

Similar articles

Vilka är de fria tv kanalerna? :: Vad är Yoshi för djur?
Användbara länkar