Hem > H > Hur Kommer Man I Kontakt Med Facebook Support?

Hur kommer man i kontakt med Facebook support?

Så här gör du för att komma i kontakt med en support på Facebook steg för steg.

  1. Logga in på din Facebook via en dator.
  2. Tryck på symbolen för konto som du hittar längst upp till höger på din Facebook sida.
  3. Sen väljer du Hjälp och support.
  4. Nu får du flera olika alternativ att välja på.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Dessutom, Är marketplace gratis?

Vi har sett att det fungerar riktigt bra på lokal nivå eftersom det är så enkelt att se gratis och betalda föremål som finns i närheten av där du bor - och som är relaterade till de saker du är intresserad av. Före Marketplace använde folk Facebookgrupper för att köpa, sälja, byta och bytesaffärer. Därmed, vad är åldersgränsen på marketplace? Åldersgräns (under 18 år): Facebook Marketplace är endast tillgängligt för Facebook-användare som är 18+.

Hur länge granskas inlägg på Marketplace?

De flesta annonser granskas inom 24 timmar, men i vissa fall kan det ta längre tid. Tänk på att annonser kan granskas igen, även efter att de har börjat visas live. Om du vill att en annons ska börja köras på ett visst datum eller en viss tid i framtiden, kan du schemalägga din annons. Man kan också fråga kan inte öppna länkar på facebook? Öppna Facebook-appen. Välj Inställningar (de tre linjerna på rad upp i högra hörnet) – klicka sedan på fliken "Inställningar och sekretess", välj alternativet "Inställningar" – scrolla ner och välj "Media och kontakter" – bocka i valet "länkar öppnas externt".

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Dessutom, hur anmäler man bedrägeri på marketplace?

Jag behöver hjälp med Facebook Marketplace

  1. blockera köparen eller säljaren på Facebook.
  2. anmäla köparen, säljaren eller inlägget till Facebook.
  3. lämna ett betyg på köparen eller säljaren.
  4. kontakta polisen om du är orolig för din fysiska säkerhet, stöld eller bedrägeri.
Man kan också fråga varför fungerar inte nyhetsflödet på facebook? Nyhetsflödet bör vara fyllt med uppdateringar från personer och sidor som du följer. Om flödet är tomt kan du stänga och öppna Facebook på nytt för att uppdatera nyhetsflödet. Om det inte fungerar kan du läsa om hur du anmäler ett problem med Facebook.

Kan inte göra inlägg på Facebook?

Varför kan jag inte göra inlägg, kommentera eller delta i en Facebook-grupp? Om dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i en grupp har inaktiverats kan det bero på att en gruppadministratör tillfälligt har inaktiverat dina möjligheter att göra inlägg, kommentera eller delta i sin grupp. Hur betalar man privatperson? Med ett konto för privatpersoner kan du alltid handla säkert på nätet. Både säljare och köpare slipper lämna ut känsliga uppgifter och bankkontonummer då man betalar till säljarens mejladress. Du kan välja bland många olika betalsätt, till exempel internetbank eller kreditkort.

Dessutom, varför får man inte sälja bröstpump på facebook?

Det enda som är okej att sälja på Facebook under kategorin Vårdprodukter är tillbehör för livsstil och fitness. Till exempel träningsklockor. Det är förbjudet att sälja termometrar, första hjälpen-paket, bröstpumpar och skenor för fysiska skador.

By Yand

Similar articles

Får man sälja djur på Marketplace? :: Hur använder man Marketplace på Facebook?
Användbara länkar