Hem > K > Kan Man Använda Apple Watch Utan Iphone?

Kan man använda Apple Watch utan iPhone?

Med Apple Watch med mobilfunktion samt ett aktivt mobilabonnemang kan du vara uppkopplad även om du inte har med dig iPhone. Om du har någon annan modell av Apple Watch finns det fortfarande saker du kan göra när du inte har iPhone i närheten och inte är ansluten till ett Wi‑Fi-nätverk.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Måste man ha abonnemang till Apple Watch?

Din iPhone och Apple Watch-enheten måste använda samma operatör, såvida inte klockan ställdes in för en familjemedlem som inte har en iPhone. Om du byter operatörer på din iPhone* måste du ta bort det tidigare abonnemanget på din Apple Watch och registrera det nya. Gör så här: Öppna appen Apple Watch på din iPhone. Måste man ha SIM kort till Apple Watch? Om du ställer in flera mobilabonnemang med hjälp av dubbla SIM-kort på din kompatibla iPhone kan du lägga in båda abonnemangen i din Apple Watch. Du kan sedan välja vilken som din klocka ska använda när den ansluter till mobilnätet.

Vad behövs för Apple Watch?

Du behöver en iPhone 6s eller senare med iOS 15 eller senare för att ställa in och använda en ny Apple Watch. Läs om hur du identifierar din iPhone-modell och uppdaterar din iPhone till den senaste versionen av iOS. Vilka abonnemang Funkar med Apple Watch? Fråga din operatör om ditt iPhone-abonnemang har stöd för mobil uppkoppling på Apple Watch. Har du ett mobilabonnemang från företaget? Kolla då med ditt företag eller din operatör för att se om de har stöd för den här funktionen. Kontantkort och vissa äldre abonnemang stöds inte.

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Dessutom, vad kostar abonnemang till apple watch?

Apple Watch SE (GPS+Cellular)

Avancerade sensorer som har koll på hur mycket du rör på dig. Kraftfulla funktioner för din hälsa och säkerhet. Från 159 kr/mån. Beställ i din 3Butik eller genom att kontakta oss.
Dessutom, vad kostar ett sim-kort till apple watch? Anslutningsavgift e-sim: 49 kronor i månaden, gratis första halvåret. Månadskostnad vid köp av abonnemang: 258 kronor (40 mm). 275 kronor (44 mm).

Måste telefonen vara nära Apple Watch?

Din parkopplade iPhone måste vara påslagen och ansluten till wifi eller mobilnätet, men den behöver inte vara i närheten. Du behöver också vara inloggad på iMessage på din iPhone. 2. Om du är ansluten till wifi och vill ringa ett telefonnummer ser du till att wifi-samtal är aktiverade på Apple Watch. Vilka har eSIM till Apple Watch? Vilka mobiltelefoner har stöd för e-sim? iPhone XR, XS, XS Max, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, 12,12 mini,12 Pro och 12 Pro Max har stöd för e-sim med iOS 12.1 eller senare. Även Apple Watch Series 3,4, 5, 6 och SE fungerar med e-sim.

Vad innebär e sim i Apple Watch?

Med e-sim-tjänsten aktiverad kan du ta emot eller ringa samtal och få meddelanden till din Apple Watch utan att behöva ha din iPhone i närheten.

By Junji Mccafferty

Similar articles

Hur Smsar man på Apple Watch? :: Måste man ha SIM kort i Apple Watch?
Användbara länkar