Hem > V > Varför Kraschar Meddelande?

Varför kraschar meddelande?

Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Varför kraschar en app hela tiden?

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView. Dessutom, varför kraschar sms? Starta om mobilen och kolla om det finns några uppdateringar att hämta. Kan du inte ringa heller? Då kan det vara problem med åtkomsten till nätet. Kolla vår driftinformation för att se om det är någon tillfällig driftstörning.

Varför fungerar inte Expressens app?

Uppdatera din app om du stöter på detta problem. Drabbas du av andra fel? I vissa fall kan gamla användaruppgifter sparas i din webbläsare eller app och hindra dig från att logga in. Pröva gärna en annan webbläsare eller försök att logga in från en annan dator eller enhet. Varför stoppas meddelande? Det kan handla både om att appar inte kan hittas korrekt av telefonen (eller är skadade), att tidsinställningarna strular, att något är fel med programmet som läser av telefonens SIM-kort eller att telefon- och meddelande-programmen inte fungerar som de ska.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Varför stänger telefonen av sig själv?

1 Kontrollera om din telefon är tillräckligt laddad

Vi rekommenderar att du laddar telefonen innan det återstående batteriet sjunker under 20 %, eftersom telefonen kan stängas av automatiskt vid låga batterinivåer. Undvik att slå på telefonen om batterinivån är under 3 %.
Vad innebär det att sätta en app i viloläge? 1 Lämnar alla appar igång

Appar ska egentligen gå i viloläge när du inte använder dem. Hade detta fungerat felfritt hade du inte behövt stänga ner dina appar men tyvärr fungerar inte alltid detta som det ska.

Varför kraschar Mina appar på Samsung?

Vissa Android-appar kan krascha så snart de öppnas. Dessa appar inkluderar Tumblr, Google Search, Waze, Tik Tok och några bankappar. För att säkerställa att dina appar inte kraschar när de startas, uppdatera både Google Chrome och Android System Webview när möjligt. När mobilen låser sig? Om du har en Android telefon så kan dem flesta modellerna stängas av eller startas om genom att hålla inne strömknappen, om det inte funkar så testa att hålla inne både strömknappen och volym ner-knappen samtidigt.

Kan inte avinstallera program Android?

Radera appar som du har installerat

  • Öppna Google Play Butik-appen .
  • Tryck på profilikonen uppe till höger.
  • Tryck på Hantera appar och enheter. Hantera.
  • Tryck på namnet på den app du vill ta bort.
  • Tryck på Avinstallera.

By Boswall Eyre

Similar articles

Hur hittar man Meddelandeförfrågningar? :: Vilka greps för helikopterrånet?
Användbara länkar