Hem > V > Varför Kraschar Sms?

Varför kraschar sms?

Starta om mobilen och kolla om det finns några uppdateringar att hämta. Kan du inte ringa heller? Då kan det vara problem med åtkomsten till nätet. Kolla vår driftinformation för att se om det är någon tillfällig driftstörning.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Dessutom, vad är sysgränsen?

Den går att låsa och att låsa upp med repeterade tryck på ström- och hemknappen men låsskärmen passeras och man kommer direkt in i telefonen då. Den går ej att starta om eller stänga av. Varför stoppas appen? Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon.

Hur gör man när Google kraschar?

Grundläggande felsökning

  1. Kontrollera att du har en stabil anslutning till Wi-Fi eller mobildata.
  2. Kontrollera lagringsutrymmet.
  3. Sök efter systemuppdateringar till Android.
  4. Kontrollera om appen är tillgänglig för enheten.
  5. Avinstallera appen och installera om den.
  6. Stäng Play Butik och öppna appen igen.
Varför kraschar Google? Google har en enkelt lösning

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Och därefter, varför stänger telefonen av sig själv?

Starta om i säkert läge

I säkert läge inaktiveras alla nedladdade appar tillfälligt. Hur du startar om telefonen i säkert läge beror på vilken telefon du använder. Besök tillverkarens supportsidaom du vill ta reda på hur du startar om telefonen i säkert läge.
Varför kraschar appen? Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon.

Därefter, kan inte avinstallera program android?

Radera appar som du har installerat

  • Öppna Google Play Butik-appen .
  • Tryck på profilikonen uppe till höger.
  • Tryck på Hantera appar och enheter. Hantera.
  • Tryck på namnet på den app du vill ta bort.
  • Tryck på Avinstallera.
Vad är gränssnitt på mobilen? Även prylarna inuti telefonen har API:er så att en app kan komma åt att använda kameran, GPS:en, mikrofonen och annat. Såna gränssnitt som vi människor använder för att komma åt digitaliserade tjänster kallas för användargränssnitt. Det är framförallt de som färgar vår bild av vad som försiggår i den digitala domänen.

Vad betyder gränssnitt svarar inte?

Starta om telefonen som vanligt och kontrollera apparna

Ta bort nyligen nedladdade appar en i taget. Läs mer om hur du tar bort appar. Starta om telefonen som vanligt efter varje app du tar bort. Kontrollera om problemet försvann när du tog bort appen.

By Jake

Similar articles

Varför stoppas meddelande? :: Var hamnar arkiverade SMS?
Användbara länkar