Hem > V > Varför Kraschar Meddelanden?

Varför kraschar meddelanden?

Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer. Frigör utrymme tillfälligt när du rensar cachelagrad data.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Varför kraschar sms?

Starta om mobilen och kolla om det finns några uppdateringar att hämta. Kan du inte ringa heller? Då kan det vara problem med åtkomsten till nätet. Kolla vår driftinformation för att se om det är någon tillfällig driftstörning. Varför står det Google har stoppats? Ett alternativ

Det var inte länge sedan som Google och ett stort antal Android-användare världen över drabbades av ett liknande problem. Då gällde det en uppdatering av Webview i Android som gick fel och skapade stora problem, något Google då sade sig arbeta för att undvika att det skulle hända igen.

Därmed, varför stängs appen ner samsung?

Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView. Och en annan fråga, varför stoppas meddelande? Det kan handla både om att appar inte kan hittas korrekt av telefonen (eller är skadade), att tidsinställningarna strular, att något är fel med programmet som läser av telefonens SIM-kort eller att telefon- och meddelande-programmen inte fungerar som de ska.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Varför stänger telefonen av sig själv?

Starta om i säkert läge

I säkert läge inaktiveras alla nedladdade appar tillfälligt. Hur du startar om telefonen i säkert läge beror på vilken telefon du använder. Besök tillverkarens supportsidaom du vill ta reda på hur du startar om telefonen i säkert läge.
Därmed, kan inte avinstallera program android? Radera appar som du har installerat

  • Öppna Google Play Butik-appen .
  • Tryck på profilikonen uppe till höger.
  • Tryck på Hantera appar och enheter. Hantera.
  • Tryck på namnet på den app du vill ta bort.
  • Tryck på Avinstallera.

Dessutom, hur uppdaterar jag android system webview?

Det här gör du genom att gå till Inställningar -> Appar. Leta sedan fram Android System Webview i listan och klicka. Dessutom, varför funkar inte samsung health? Samsung Health slutar fungera på äldre Galaxy-modeller. Samsung meddelar att äldre Galaxy-modeller, närmare bestämt enheter som använder Android 7 eller äldre, kommer att förlora funktionalitet den 23 mars.

Dessutom, har google problem idag?

Flera av Googles tjänster ligger nere. Användare i hela världen rapporterar in problem med bland annat Gmail, YouTube och Google Drive. Även Google Classroom ligger nere, där många skolor bedriver distansundervisning. Google bekräftar problemen.

By Catlee

Similar articles

Hur rensar man cache på Android? :: Hur kan man spara sina SMS?
Användbara länkar