Hem > H > Hur Stänger Jag Av Aviseringar?

Hur stänger jag av aviseringar?

Alternativ 1: I appen Inställningar

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Aviseringar. Appinställningar.
  3. Under Senaste visas de appar som du fick aviseringar från senast. Om du trycker på Alla appar på rullgardinsmenyn visas fler appar.
  4. Tryck på appen.
  5. Aktivera eller inaktivera aviseringar från appen.

Läs mer

Related

Hur stänger man av Galaxy A52?

Om du vill stänga av telefonen samtidigt som strömmenyn visas håller du in sidoknappen och volym ned samtidigt. Välj Stäng av. Om du vill stänga av enheten trycker du på strömknappen igen.

Dessutom, kan man se om någon läst på messenger?

: En blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har skickats. : En fylld blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har levererats. : En liten version av vännens eller kontaktens foto visas nedanför meddelandet när vännen/kontakten har läst det. Kan någon annan läsa min Messenger? Hemliga konversationer i Messenger är krypterade under hela förloppet och läses endast av dig och den andra personen. Ta reda på hur du använder hemliga konversationer i Messenger. Blockerade personer. När du blockerar någon kan personen inte längre kontakta dig på Messenger eller i Facebook-chatten.

Med hänsyn till detta, vad betyder vit ring på messenger?

- Denna ikon innebär att meddelandet har skickats, däremot har det inte anlänt till din mottagare. Hur låter det när man ringer någon som Blockat en? Blockerade uppringare kommer inte till röstbrevlådan, de kommer bara till upptagettonen hela tiden.

Related

Hur stänger jag av mobilen?

Håll ned knapparna tills knappen för avstängning visas. Vänta i 30 sekunder tills enheten stängs av. Tvinga enheten att starta om om den har låst sig.

Hur vet man att man är blockerad?

Om du har blockerat dem kan de inte ringa dig – och du får inget meddelande om de försöker. De får helt enkelt ett inspelat meddelande om att det antingen är ”omöjligt att koppla upp samtalet” eller ”den här personen tar inte emot samtal från det här numret”. Följaktligen, hur läser jag hemliga konversationer messenger? Från startsidan i Messenger trycker du på profilsektionen (den lilla siluettikonen uppe till höger). Skrolla ner tills du hittar Hemliga konversationer och tryck på den. På nästa sida aktiverar du Hemliga konversationer-reglaget, och vips har Hemliga konversationer aktiverats för den här enheten.

Hur får man bort hemlig konversation på Messenger?

Hur tar jag bort en av mina enheter från en hemlig konversation i Messenger?

  1. Från Chattar trycker du på din profilbild längst upp till vänster.
  2. Tryck på Sekretess på menyn.
  3. Tryck på End-to-end-kryptering.
  4. Tryck på namnet på enheten du vill ta bort.
  5. Tryck på Ta bort enhet.
Får konstiga meddelanden på Messenger? Varning för bedrägliga meddelanden från Messenger

Gör du detta kommer det ett sms med en verifieringskod som bedragaren vill ha skickad tillbaka. Därefter hänvisas du till en webbsida och en påstådd vunnen vinst i en tävling. Här ska ”vinnaren” fylla i sitt personnummer för att få vinsten skickad till sig.

Vad är hemligt meddelande på Messenger?

Hemliga konversationer

Nu kan du starta krypterade konversationer i Messenger som ingen kan se. Genom en "end-to-end"-kryptering kan inte ens Facebook se meddelandena. Du aktiverar läget genom att starta en konversation som vanligt och trycker sedan på "Gå till hemlig konversation" – bara att chatta i hemlighet.

By Gebler Landey

Similar articles

Vilken Messenger app är bäst? :: Kan man gå ur Facebook och ha kvar Messenger?
Användbara länkar