Hem > V > Vem Är Bäst I Världen På Youtube?

Vem är bäst i världen på Youtube?

RankKanalnamnPrenumeranter (miljoner)
1.T-Series186 000 000
2.Cocomelon113 000 000
3.PewDiePie110 000 000
4.SET India123 000 000

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Vem har mest visningar på Youtube Sverige?

2020 börjar närma sig sitt slut och med anledning av det har Youtube gjort en sammanställning av vad svenskarna valt att titta på. Mest sett med sina över 2 miljoner visningar är Daniel och Emil Norbergs parodi på Melodifestivalen. Dessutom, hur många visningar har gangnam style? Med 2,6 miljarder visningar tronar Psy-låten "Gangnam style" som etta på Youtubes topplista. Ingen annan video har setts av fler.

Hur får man annonsintäkter på YouTube?

Du kan tjäna pengar på YouTube genom att ansöka till och bli godkänd i YouTubes partnerprogram. Du kan även kvalificera dig för att få Shorts-bonusar som en del av YouTube Shorts Fund utan att du är med i YouTubes partnerprogram. Och därefter, hur mycket pengar har misslisibell? 100 000 i månaden.

Related

Vad är bäst 4K eller HD?

4K TV-apparater har fyra gånger högre upplösning än traditionella Full HD TV-apparater.

Hur mycket tjänar Kammi?

Många kommenterar bland annat att Kammi sagt att hon tjänar mellan 50 och 100 tusen kronor och Kammi svarar på instastory att mycket av hennes lön går till skatt. Vem är den rikaste Youtubern i världen? Felix Kjellberg, mer känd under sitt Youtubealias PewDiePie toppar listan på världens rikaste Youtubers med nära 39,9 miljoner fans och en årsinkomst på 97 miljoner kronor.

Hur mycket tjänar mister Beast?

miljon. Jimmy "MrBeast" Donaldson har varit stor på YouTube-scenen ett bra tag nu. Han började på YouTube redan 2012, och började sedan växa exponentiellt när han började göra stunts som att spela in sig själv och räkna till 100 000. Med tanke på detta, vad är populärt på youtube? På fliken Populärt ser tittarna vad som händer på YouTube och i världen. Målet är att lyfta fram videor som många tittare kommer att uppskatta. Ibland är det förutsägbart att en video blir populär, till exempel om det är en ny låt från en populär artist eller en ny filmtrailer.

Vad betyder MD visningar?

Lista över de mest visade videorna på Youtube – Wikipedia.

By Quickman Koinzan

Similar articles

Vad heter mannen bakom Gangnam Style på riktigt? :: Hur många söker på ett ord på Google?
Användbara länkar