Hem > H > Hur Tar Jag Reda På Mitt Apple-Id?

Hur tar jag reda på mitt Apple-ID?

Om du glömmer e-postadressen eller telefonnumret för ditt Apple-...

  1. På iPhone, iPad, iPod touch och Apple Watch. Tryck på Inställningar och sedan på ditt namn.
  2. På din Mac. Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID.
  3. På din pc. Öppna iCloud för Windows och titta efter ditt Apple-ID under ditt namn.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Varför fungerar inte mitt Apple-ID?

Om du eller någon annan felaktigt anger ditt lösenord, säkerhetsfrågor eller annan kontoinformation för många gånger kommer ditt Apple-ID automatiskt att låsas för att skydda din säkerhet och du kommer inte att kunna logga in på några Apple-tjänster. Hur mycket kostar Apple-ID? Många av funktionerna på en produkt från Apple (till exempel iphone och ipad) kräver att användaren har ett konto hos Apple, ett så kallat Apple-ID. Ett Apple-ID är gratis men måste registreras av var och en som vill kunna nyttja funktioner samt ladda ner både gratis- och betalappar från App Store.

På motsvarande sätt, Är icloud och apple-id samma sak?

Icloud är Apples molntjänst, som du loggar in på med ett Apple ID, men de båda är inte samma sak. Du kan använda samma Apple ID till Itunes Store och App Store, men du måste inte. Har glömt lösenordet till mitt Apple-ID? Mitt AppleIDlösenordAppleID

Använd tvåstegsverifiering

  1. Ange din Återställningsnyckel.
  2. Välj en tillförlitlig enhet. Vi skickar en verifieringskod till din enhet.
  3. Ange verifieringskoden.
  4. Ange ett nytt lösenord och välj Nollställ lösenord.

Related

Varför kan jag inte aktivera mitt SIM-kort?

När sim-kortet sätts in i telefonen ska det aktiveras automatiskt. Om telefonen inte kan hitta sim-kortet eller om sim-kortet inte är giltigt, kontakta kundtjänst.

Kan inte logga in på min Apple-ID?

Du kan också gå till en Apple Store-butik och be att få använda en enhet på plats. Om du skapar en kontakt för kontoåterställning kan de också hjälpa dig att nollställa ditt lösenord. Använd endast kontoåterställning som sista utväg när du inte kan logga in eller nollställa ditt Apple-ID-lösenord. Kan inte logga in på Apple-ID ny telefon? logganyAppleID

Om din enhet är offline:

  • Gå till Inställningar > [ditt namn].
  • Tryck på Lösenord och säkerhet.
  • Meddelandet ”Kontoinformation är inte tillgänglig” visas. Tryck på Få en verifieringskod.

Vad är Återställningsnyckel?

En återställningsnyckel är en slumpmässigt genererad kod på 28 tecken som du kan använda för att nollställa ditt lösenord eller få tillbaka åtkomst till ditt Apple-ID. Även om det inte krävs förbättrar en återställningsnyckel säkerheten för ditt konto genom att ge dig kontroll över att nollställa ditt lösenord. Är Apple-ID gratis? Skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet

Tryck på Skapa ett kostnadsfritt Apple-ID. Ställ in din födelsedag och ange ditt namn. Tryck på Nästa. Tryck på Använd nuvarande e-postadress eller på Få gratis e-postadress för iCloud.

Och en annan fråga, kan man ha gmail som apple-id?

Du kan synkronisera innehåll i vissa av Googles produkter med motsvarande appar som finns på iPhone och iPad. Du kan till exempel göra följande saker: Läsa e-post från Gmail i appen Mail. Se händelser i Google Kalender i appen Kalender.

By Robert Acencio

Similar articles

Vad består ett Apple-ID av? :: Har man garanti på AirPods?
Användbara länkar