Hem > H > Hur Får Jag Tillbaka App Store På Iphone?

Hur får jag tillbaka App Store på iPhone?

Om du inte hittar App Store

Om App Store saknas på din enhet kan du ha aktiverat föräldrakontroll. Justera dina inställningar för köp i iTunes och App Store och se till att du väljer Tillåt för inställningen Installera appar. Efter det borde App Store visas igen på din enhet.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Varför fungerar inte Expressens app?

På Android kan du trycka på app-ikonen för att få fram en meny där det står ”Avinstallera”. Eller gå in i Inställningar -> Program, välja rätt app och trycka på ”Tvinga stopp” eller ”Avinstallera”. Ladda hem sedan appen på nytt från GooglePlay. Varför har jag inte App Store? Åtgärda problem med Play Butik

Gör så här om du inte hittar appen i listan med alla appar: Kontrollera att du använder en Android- eller Chromebook-enhet som stöds. Appen kanske har dolts så att du måste återaktivera den. Stäng av enheten och slå på den igen.

Hur laddar man ner appar i Samsung?

appar

Hitta och ladda ned appar eller digitalt innehåll

  1. Öppna Google Play Butik.
  2. Sök eller bläddra för att hitta innehåll.
  3. Välj ett objekt.
  4. Välj Installera eller objektets pris.
Kan inte öppna appar Samsung? Grundläggande felsökning
  • Kontrollera att du har en stabil anslutning till Wi-Fi eller mobildata.
  • Kontrollera lagringsutrymmet.
  • Sök efter systemuppdateringar till Android.
  • Kontrollera om appen är tillgänglig för enheten.
  • Avinstallera appen och installera om den.
  • Stäng Play Butik och öppna appen igen.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Med detta i åtanke, varför stängs snapchat av?

Den populära multimedia-appen Snapchat har tekniska problem. “Vi känner till att vissa snapchattare har problem med att använda appen. Häng i, vi kollar på det”, skriver appen på Twitter. Med hänsyn till detta, varför stänger iphone av appar? Leta efter uppdateringar

Öppna App Store, tryck på profilsymbolen och rulla sedan ned för att se om det finns tillgängliga uppdateringar för appen. Om det inte finns några uppdateringar för appen uppdaterar du mjukvaran på din iPhone eller iPad.

Vad kan man göra när man iPhone inaktiverad?

Om du har Iphone 6S eller tidigare: Håll hemknappen och sidoknappen/toppknappen intryckta samtidigt. Fortsätt tills Itunes visar en dialogruta om att återskapa eller uppdatera. Välj Återskapa och gå vidare. Vänta sedan tills den är klar. Hur köper man i App Store? Använd Apple-prenumerationer som iCloud+ och Apple Music för att köpa appar från App Store eller annan media från Apple. Du behöver ett Apple-ID och en giltig betalningsmetod. Läs om vilka betalningsmetoder som accepteras i ditt land eller din region.

Var är min iPhone?

Du kan använda Hitta min iPhone på iCloud.com för att se den ungefärliga platsen för din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch, Beats-produkt eller dina AirPods om Hitta har aktiverats och enheten är online. Logga in på Hitta min iPhone genom att gå till icloud.com/find.

By Aldon

Similar articles

Vad gör en apputvecklare? :: Varför kan jag inte ladda ner appar Android?
Användbara länkar