Hem > N > När Slutar Mobilt Bankid Fungera?

När slutar mobilt BankID fungera?

Om ett Mobilt BankID slutar fungera kan det bero på flera olika saker. Giltighetstiden kan ha gått ut, eller så kan man ha slagit fel säkerhetskod för många gånger. Det kan också vara så att du behöver uppdatera din BankID-app om du har en gammal version.

Läs mer

Related

Vilket mobilt bredband är snabbast?

Vilket är det snabbaste mobila bredbandet? Enligt det senaste testet från Tutela hade Tres mobilnät den snabbaste nedladdningshastigheten. Om snabbt mobilt bredband är viktigt för dig är bredbandsoperatörer som Hallon och Chilimobil bra val.

Med tanke på detta, Är det problem med bankid idag?

Inga systempåverkande åtgärder är planerade för närvarande. Därmed, varför funkar inte bankid på mobilen? Här är några förekommande orsaker: Telefonen/surfplattan har inte Android med Google Play Services eller Huawei Mobile Services. Den enskilda telefonen/surfplattan är behäftad med systemfel som ev. går att åtgärda med fabriksåterställning.

Och en annan fråga, hur fixar man ett spärrat bankid?

Du måste då beställa ett nytt BankID hos din bank. Spärra först ditt BankID och ta även bort det från datorn. Om du har ett BankID på kort och fick med en PUK-kod tillsammans med PIN-koden, så kan du återställa PIN-koden med hjälp av PUK-koden. Med detta i åtanke, varför stoppas bankid? Ett stort antal Android-användare har under de senaste dygnen stött på problem med plötsliga avstängningar av olika appar, däribland BankID-appen. Problemet beror på ett fel i Android som introducerades i samband med en Android-uppdatering. Så här åtgärdar du felet: Öppna Google Play.

Related

Hur får jag AirPlay att fungera?

sändare och mottagare kan hittas i ett befintligt nätverk med Airplay. Som sändare i en Airplay-lösning kan antingen en Apple-enhet eller en dator användas. Som mottagare kan en Apple TV, en Airport Express eller ett ljudsystem från en tredje part användas.

Följaktligen, kan man ha bankid på en gammal mobil?

SVAR: Ja, från och med i sommar krävs att du kör Android 5 eller senare för att Bankid ska funka. Det betyder att om du kör en Samsung Galaxy S4 eller någon annan telefon med Android 4 så kommer Bankid inte längre fungera. Varför försvinner mitt BankID från iPhone? Det finns indikationer på iOS-uppdateringen i sig löser problemet men om inte, gör så här: I iOS, öppna Inställningar —> Allmänt —> iPhone-lagringsutrymme —> BankID —> Avlasta. Om Avlasta inte finns som alternativ, utför steg 2 – 4 i alla fall. Välj Radera app.

Vad händer med BankID när jag byter telefon?

Hur gör jag för att installera BankID på den nya enheten? Det går inte att flytta ett Mobilt BankID från en enhet till en annan. Du behöver istället ladda ner ett nytt Mobilt BankID och när du har gjort det kan du sedan ta bort det gamla. Varför fungerar inte BankID på 1177? Om du inte kan logga in på 1177 kan det vara för att du har ett Mobilt SäkerhetsId istället för ett Mobilt BankID. Apparna ser likadana ut. Mobilt SäkerhetsID och motsvarande är ämnade för bankernas egna tjänster. Denna typ av e-legitimation kan inte användas för att logga in på 1177.se.

Man kan också fråga varför fungerar inte bankid på vissa sidor?

Det kan bero på flera saker bland annat att du inte har den senaste versionen av BankID appen/programmet eller att din webbläsare behöver uppdateras för att fungera med vår hemsida. Prova gärna att logga in på en annan enhet och vid ett senare tillfälle.

By Marina

Similar articles

Kan inte logga in på Alltid öppet med BankID? :: Vad är Megaspel?
Användbara länkar