Hem > H > Hur Fixar Man Msvcp140 Dll?

Hur fixar man msvcp140 dll?

Metod 2: Fixa det saknade felet msvcp140.

Systemet kommer att ladda ner rätt version av msvcp140. dll gratis och kommer också att erbjuda rätt katalog för installationen, men kommer också att lösa andra problem associerade med msvcp140. dll -filen. Starta programmet för att fixa dina msvcp140.

Läs mer

Related

Hur fixar man appar som kraschar?

Det är en ledtråd! Du kan rensa cache och data i appen Inställningar på din telefon. Inställningarna på telefonen kan vara annorlunda. Kontakta tillverkaren av din enhet om du vill veta mer. När du rensar data ska du frigöra utrymme. Detta är inte en långsiktig lösning.

Med hänsyn till detta, kan inte hitta msvcp140 dll?

Installera / uppdatera Microsoft Visual C ++ redistribuerbart paket. Om MSVCP. dll-filen inte finns på den sökväg som anges i felmeddelandet fungerar inte den tidigare metoden. Istället, vad du behöver göra är att se till att du har installerat Microsoft Visual C ++ redistribuerbart paket, och att det är uppdaterat. Med detta i åtanke, vad är msvcp140 dll? Msvcp140. dll använder DLL-filtillägg, vilket är mer känt som en Microsoft® C Runtime Library-fil. Den är klassificerad som en Win32 DLL (Dynamiskt länkbibliotek)-fil, skapad för Microsoft® Visual Studio® 2017 av CyberLink.

By Lister

Similar articles

Kan människor få mul och klövsjuka? :: Vad betyder Usk?
Användbara länkar