Hem > H > Hur Ser George Ut I Möss Och Människor?

Hur ser George ut i Möss och människor?

Möss och människorGeorgeGeorge

Möss och människor

FörfattareJohn Steinbeck
MedverkandeMarina Mattsson (Översättare) Helge Skoog (Uppläsare)
FörlagTundell Salmson audio
GenreUtländska berättare
FormatLjudbok (CD)

Läs mer

Related

Hur många människor bor i Ukraina 2022?

År 2020 minskade befolkningen från över 52 miljoner till drygt 44 miljoner. Före invasionen var befolkningen cirka 37 miljoner. De flesta invånarna är etniska ukrainare.

Med tanke på detta, vem är curley?

Curley är son till gårdens husbonde. Eftersom han just är son till gårdens ägare tror han sig stå över alla andra. Alla män som han ser som ett hot utmanar han i en boxningsmatch. Curley som har ett förflutet som boxare tror sig kunna knocka även den största och muskulösaste mannen. Hur börjar Möss och människor? Möss och människor handlar om George Milton och Lennie Small. Lennie är förståndshandikappad och blir omhändertagen av sin bäste vän, George. Lennie och George försörjer sig genom att arbeta på olika gårdar. Den senaste gården de arbetade på fick de båda fly ifrån.

By Mountfort

Similar articles

  • Vad dör möss av?

    Vissa människor är med mössen. De gasades ihjäl. Det finns många olika mus- och musfällor att köpa.

  • Kan man bli sjuk av möss?

    Det finns parasiter i svenska gris- och hönsbesättningar som kan orsaka sjukdomar hos tamdjur och ibland hos människor. Annette Backhans är student vid Saint Louis University.

  • Var kan man träffa nya människor?

    På de flesta orter finns det grupper där mammor ordnar möten eller där du skriver för att leta efter någon att gå på promenad med. Du hittar grupper att gå med i, människor att prata med och till och med någon att träffa när du tittar på olika sidor.

  • Vilka möss finns i Sverige?
Hur delar man skärm i Teams? :: Var i ögat registreras färgerna?
Användbara länkar