Hem > r > Är Airpods Vattentäta?

Är AirPods vattentäta?

AirPods (1:a och 2:a generationen), laddningsetuiet, AirPods Max och Smart Case är varken vattentäta eller vattentåliga så se till att det inte kommer in fukt i några öppningar. Om dina AirPods kommer i kontakt med vätska, till exempel svett från en träning, torkar du av dem med en torr mikrofiberduk.

Läs mer

Related

Vad är skillnaden på AirPods 1 och 2?

Även om det inte är någon ny design har den andra generationen ett H1-baserat chipsystem. Chippet ger bättre prestanda än W1-chippet. Den andra generationen ger dig bättre prestanda och effektivitet.

Vilken generation är mina AirPods?

Titta i Inställningar

* Om din enhet inte har iOS 14 eller iPadOS 14 eller senare och dina AirPods är anslutna till din enhet hittar du modellnumret genom att öppna Inställningar > Allmänt > Om. Rulla sedan nedåt tills du ser namnet på dina AirPods och tryck på namnet.
Vilka olika AirPods finns det? Fungerar med AirPods Max, AirPods Pro, AirPods (andra generationen), AirPods (tredje generationen) Powerbeats, Powerbeats Pro och Beats Solo Pro.

Vilka är de bästa Airpodsen?

Apple Airpods är dyrare än andra true wireless-lurar med aktiv brusreducering. Samtidigt ger de en enormt bra passform, ett riktigt smidigt format, en smart brusreducering och ett ljud som nästan är på nivå med klassvinnarna. Det gör Airpods Pro till vårt bästa premiumval bland in ear-hörlurar. Med detta i åtanke, Är airpods pro bättre än airpods? Airpods Pro har allt det som gör Airpods bra, men här är det ännu lite bättre. De är mer komfortabla för de flesta, de sitter kvar i öronen längre, de låter bättre, har bra aktiv brusreducering och ett transparent läge som är alldeles lysande.

Related

När kom AirPods 3 ut?

Det finns ett pris och ett lanseringsdatum. Priset för Apple AirPods 3 är 2 095 och de kan köpas nu.

Är det värt att köpa Apple AirPods?

Anledningar att inte köpa AirPods

Visst – det är inga vanliga lurar. Ändå kan vi inte undgå att tänka oss olika scenarier där en lur trillar ur, hamnar i sjön eller bara försvinner. Då känns det extra dyrt. Utan trådlös laddning kostar lurarna 2 000 kronor, men det är fortfarande dyrt.
Är det värt att köpa AirPods? ...men gärna njuter av trådlös frihet, längtar efter att slippa fastna i saker hela tiden, och vill kunna sköta disken eller matlagningen utan att vara fastknuten i en Iphone eller Ipad för musiklyssning eller för att kolla ikapp en serie, är det ett alldeles utmärkt tillfälle att köpa nya Airpods nu.

Man kan också fråga Är airpods 3 bra?

Slutsats: AirPods 3

De är bekvämare också, spelar längre och är så klart stänksäkra. De här kan man faktiskt använda med musik eftersom de låter bra, och i mina öron sitter de tillräckligt fint för att jag inte skulle ha några problem att ta med spellistorna till träningen.
Med detta i åtanke, Är airpods 3 vattentäta? AirPods Pro, AirPods (3:e generationen) och MagSafe-laddningsetuiet för AirPods (3:e generationen) är svett- och vattentåliga, men de är inte vattentäta eller svettäta. * MagSafe-laddningsetuiet och det trådlösa laddningsetuiet för AirPods Pro är inte vatten- eller svettåliga.

Med tanke på detta, hur lång tid tar det att ladda upp airpods?

Dina AirPods kan ge upp till 5 timmars lyssningstid15 eller upp till 3 timmars samtalstid med en enda laddning. Om du laddar dina AirPods i 15 minuter i etuiet får du upp till 3 timmars lyssningstid17 eller upp till 2 timmars samtalstid.

By Cramer

Similar articles

När kommer nästa AirPods Pro? :: När kommer AirPods Pro 3?
Användbara länkar