Hem > H > Hur Tränar Man I Pokemon Go?

Hur tränar man i Pokemon go?

Träna med Pokemon Go

Dina Pokemon kan du träna på särskilda ”gym” för att de ska bli starkare och få högre CP = Combat poäng. Gymmen finns i den fysiska världen. Men det är inte bara dina Pokemons som får träning, alla Pokemonjagare får motion via spelet när de är ute och letar nya Pokemons, Gym och Poke stops.

Läs mer

Related

Vad kostar världens dyraste Pokemon kort?

Pikachu är avbildad på Pokémon Illustrator-kortet. Alla anser att det dyraste kortet är det som har det högsta värdet.

Hur blir Pokestop ett gym?

Nya pokéstops och gym som Pokémon Go-spelare lägger till kan sedan granskas av andra spelare som kan utvärderas om den föreslagna platsen är värd att bli ett pokéstop eller ett gym. Hur får man mer Candy i Pokemon? Få candy för att utveckla dina Pokémons

Fånga alla Pokémons du hittar för att få tre candy för just den Pokémonnen, kolla sen vilken av dina Pokémons som har högst CP (combat power) och spara bara den.

Därefter, var finns pokemon gym?

Varje spelare kan bara placera ut en Pokémon per gym, så ni måste samarbeta inom laget för att bygga upp ett starkt försvar. Precis som PokéStops finns gymmen på verkliga platser. Om ett motståndarlag kontrollerar ett gym kan du utmana dem i en strid – en av dina Pokémon mot en av de Pokémon som försvarar gymmet. Hur blir man Lucky Friend? Tänk på att Lucky Friends inte är en permanent status som Bästa vänner. Spelare kommer att förbli Lucky Friends endast tills de fullbordar en handel och använder upp den garanterade Lucky Trade. Var noga med att vara smart när du handlar och tar emot så att båda spelarna får ut mesta möjliga utbyte av affären!

Related

Vad är shiny pokemon go?

En shiny Pokémon är en individ som har en annan färg än resten av sin Pokémon-art. De första Pokemon-spelen för Game Boy Color var Pokémon Guld och Silver.

Med tanke på detta, vilka pokémon är värdefulla?

Här är världens bästa och mest värdefulla Pokémon kort

  • Charizard – Base Set 1st edition shadowless.
  • Blastoise – Base Set 1st edition shadowless.
  • Chansey – Base Set 1st edition shadowless.
  • Blaines Charizard – Gym Challenge.
  • Blaines Moltres – Gym Heroes.
  • Dark Charizard – Team Rocket.
  • Lugia – Neo Genesis.
Följaktligen, vilken är den bästa pokemonen i pokémon go?
postpokémonDefense
1Articuno *242
2Blastoise222
3Mew *220
4Dragonite212

Vilken är den bästa Pokemonen i Pokemon go?

Första platsen tar en generation VI starters utveckling, Water/Dark typen Greninja. När spelare får välja i Pokémon Sun/Moon om vilken kompanjon de vill från början så är Froakie ett alternativ, som därefter blir Frogadier som slutligen blir vår grodliknande ninja som verkar använda sin egen tunga som halsduk. Hur Spoofar man i Pokemon go? Gå tillbaka till inställningar och gå sen till “Developer Options.” Klicka på alternativet där det står “Mock Locations App” eller “Allow Mock Locations.” Nu behöver du installera en modul som heter “Mock Mock Locations.” Detta stoppar appar som Pokemon GO från att ta reda på att du har denna inställning aktiverad.

Med tanke på detta, hur länge måste en pokémon vara på gym?

Om du ser ett gym som kontrolleras av ditt lag kan du stoppa in en pokémon där (ikonen längst ner till vänster) för att hjälpa till att försvara det från alla andra soplag. Att hålla ett gym i 21 timmar ger bonusar i form av poké coins och stardust. Om du inte kan stoppa in en pokémon är det för att gymmet är fullt.

By Jeavons Haithcock

Similar articles

Vad heter det nyaste Xbox? :: När släpper Apple nya produkter?
Användbara länkar