Hem > V > Varför Ser Jag Gamla Inlägg På Facebook?

Varför ser jag gamla inlägg på Facebook?

(Pocket-lint) - Facebook introducerar en funktion för flödesfilterfält som ger dig mer exakt kontroll över ditt nyhetsflöde. Det låter dig i princip se inlägg kronologiskt - eller senast, i den ordning de postades - genom att helt enkelt växla bort från dess vanliga algoritmiska flöde.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Varför visar Facebook gamla inlägg?

Det betyder att du oftast inte ser de senaste inläggen, istället får du en oförutsägbar blandning av nya och gamla inlägg. Enligt Facebook gör man detta för att bättre visa vilka inlägg och uppdateringar tjänsten tror att du är intresserad av. Med tanke på detta, vad är facebook händelser? När du skapar en händelse på Facebook kan du dela foton, videoklipp och inlägg som bara visas i 24 timmar. Du kan återvända till händelser som du delat i ditt händelsearkiv.

Följaktligen, var är mina inlägg på facebook?

Tryck på Visa aktivitetshistorik längst ned. Tryck på Filter. Tryck på Kategorier längst ned i aktivitetsloggen för att granska aktiviteter som: Dina inlägg, för att granska saker som foton, videor, text och statusuppdateringar som du har delat på Facebook. Hur länge ligger en händelse kvar på Facebook? Varje foto eller video som du delar i händelsen finns i avsnittet Händelser på Facebook och Messenger-appen i 24 timmar. Efter 24 timmar kan du behålla de Stories du har delat i Stories-arkivet, som bara är synligt för dig.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Hur man tackar för gratulationer?

Tack allesammans för alla underbara gratulationer på min födelsedag! Blir som vanligt alldeles rörd. Med detta i åtanke, kan inte gratulera på facebook? Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Visa din info i avsnittet Om nedanför din profilbild. Bläddra ned till Allmän information och tryck på Redigera. Använd listmenyerna för att ändra ditt födelsedatum och använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se det.

Hur svarar man på inlägg på Facebook?

Hur svarar jag på kommentarer i inlägg på min Facebook-sida?

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Tryck på Sidor.
  3. Gå till din Sida och sedan till kommentaren.
  4. Tryck på Svara under kommentaren.
  5. Skriv ditt svar och tryck på Svara.
Dessutom, hur ändrar man flödet på instagram? Genom att klicka på Instagram-loggan i toppen av appen i din telefon så kommer de här nya valen fram. Favoriter låter dig se det senaste från upp till 50 konton bland de du följer, vilka väljer du själv. Poster från de här favoriterna kommer också visas längre upp i ditt flöde.

Och en annan fråga, varför funkar inte mitt instagram?

Om Instagram ändå inte fungerar, måste vi kontrollera om applikationen har tillgång till mobildata av vår smartphone. För att göra detta måste vi komma åt avsnittet Mobildata inom inställningarna för vår terminal, välja Instagram och kontrollera om det inom applikationsalternativen har tillgång till internet.

By Ietta

Similar articles

Hur tar man tillbaka en raderad flik? :: Hur ändrar man flödet på Facebook?
Användbara länkar