Hem > V > Vilka Färjor Går Från Helsingborg?

Vilka färjor går från Helsingborg?

Numera finns det två olika färjeförtag som åker från Helsingborg till Helsingör och tillbaka. Dessa är Scandlines och Sundsbussarna. Scandlines är företaget med de klassiska färjorna som även tar emot bilar och lastbilar.

Läs mer

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Hur ofta går Helsingborg Helsingör?

Helsingborg - Helsingör färja. Vill du resa från Helsingborg till Helsingør? Då erbjuder Helsingborg - Helsingör färja dig ett snabbt och billigt alternativ för din resa. Färjan tar dig 55 gånger om dagen i 20 minuter från Helsingborg (Sverige) till Helsingør (Danmark). Vilka tider går färjan mellan Helsingborg och Helsingör? Från Helsingborg Tisdag

  • 13:20Hamlet.
  • 13:40Tycho Brahe.
  • 14:00Aurora.
  • 14:20Hamlet.
  • 14:40Tycho Brahe.
  • 15:00Aurora.
  • 15:20Hamlet.
  • 15:40Tycho Brahe.

Vad kostar färjan Helsingborg Puttgarden?



OnlineHamn
Enkel1 651:-1 834:-
T/R3 094:-3 438:-
1-dags1 703:-1 892:-
Weekend*2 898:-Endast online
Folk frågar också vad kostar färja helsingborg helsingör?

<6 m.>6 m.
Enkel610:-1 220:-
Retur1 160:-2 320:-
1-dags T/R690:-1 380:-
Weekend T/R*950:-1 900:-

Related

Får samtal från Storbritannien?

Under de senaste dagarna har tusentals människor blivit uppringda från numret. Det är samtal från England. Tipset från myndigheterna är att inte svara på samtalen. Finländarna är utsatta för can you hear me-bedrägeriet.

Och därefter, vem trafikerar helsingborg helsingör?

Vad heter färjan som går mellan Helsingborg och Helsingör? Numera körs färjorna mellan Helsingborg och Helsingör av ett bolag som heter ForSea. Det är HH Ferries som har bytt namn för att bättre avspegla sitt miljöfokus. Färjorna Aurora och Tycho Brahe drivs nämligen helt av batteri. Man kan också fråga Är det ok att tura helsingborg helsingör? Oavsett vad du väljer för tura får du en stor upplevelse ombord för en liten peng. Det finns en särskild biljett som heter Tura-biljetten från 59:-. Välkommen att tura med oss! Din Tura-biljett köper du direkt i biljettluckan eller i vår app.

Vad heter båtarna mellan Helsingborg och Helsingör?

Att ta båten mellan Helsingborg och Helsingör där sundet är som smalast, den så kallade HH-leden, har man dock gjort i sekler. Enligt Helsingborgs Stads privilegiebrev anno 1414 skulle stadens borgerskap tillhandahålla färjor mellan staden och Själland, vilket fortsatte under lång tid. Hur långt är det mellan Helsingborg och Helsingör? Sundet är 118 kilometer långt och är som smalast 3,5 kilometer brett (mellan Helsingborg och Helsingör) och som vidast 40 kilometer. Bottendjupet varierar mellan cirka 50 meter vid Ven (Landskronadjupet) och (vid större avstånd till närmaste kust > 1 nautisk mil ) 7–8 meter mellan Limhamn och Saltholm.

Folk frågar också hur mycket kostar färjan från helsingborg till danmark?

En enkel resa över Öresundsbron och Stora Bältbron kostar 845 kr, medan resan med färjorna Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarden kostar 1195 kr.

By Floro

Similar articles

Vad är Tura? :: Hur stavas auktoriserad?
Användbara länkar