Hem > H > Hur Lång Är Samsung S10?

Hur lång är Samsung S10?

ReleasedatumVåren 2019 / pris från JÄMFÖR
Främre kamera10MP
Vikt156g 18 % lättare än snittet
Höjd, bredd, djup149,9 x 70,4 x 7,8mm Nättare än snittet
Batteri3400mAh / fast batteri 26 % kraftfullare än snittet

Läs mer

Related

Vad betyder siffrorna på Samsung TV?

Det är siffrorna och bokstäverna i produktnamnet som betyder detta. QLED-modeller har bokstaven Q först. TV:n är tillverkad för den europeiska marknaden.

Vilken S10 är bäst?

Samsung Galaxy S10 är den klart bästa ”vanliga” Galaxy S-mobilen någonsin – inte bara för att den är ny. En större design har gett den utrymme för ett större batteri som ger den ”lilla” Galaxy S10-modellen ganska bra batteritid, för en gång skull. Är Samsung S10 bra? Processor och prestanda

Galaxy S10 har samma Exynos 9820-processor som Galaxy S10 Plus, men med kompaktare form får de inte till kylningen lika effektivt, något som märks på två sätt. Topprestanda är aningen lägre.

Med detta i åtanke, vilken samsung s10 är bäst?

Bästa skärmarna

Samsung gör de bästa Oledskärmarna, och jämfört med föregående generation har man förbättrat färgåtergivningen ytterligare. Ramarna runt skärmen är smala, men ger inte riktigt samma wow-känsla som S10 Plus som har lika tunna ramar men till en större skärm.
Följaktligen, vilken samsung ska jag köpa 2021? Galaxy S21 Ultra är fortfarande bland de bästa mobiler du kan köpa, trots att den är över ett år gammal nu. Den bjuder på allt du vill ha från en Samsung-mobil och imponerar på oss med sin stora skärm, fem kameror och en suverän zoom.för 3 dagar sedan

Related

När kom Samsung A51 ut?

En ny telefon kommer ut i början av 2020, men den har ingen trådlös laddning. Den fanns inte med till många kunders besvikelse.

Vilken mobil ska man köpa 2021?

OnePlus 9 Pro: Den snabbast laddande Androidmobilen

Om du vill ha en mobil som har ett rejält batteri och något större skärm, bör du sikta in dig på OnePlus 9 Pro. Dess 4500mAh litiumpolymerbatteri kan snabbladdas till dess fulla potential på bara 20 minuter via trådbunden laddning och 43 minuter med trådlös laddning.
Dessutom, vilken budget samsung är bäst? Samsung Galaxy A52s SM-A528B 5G Dual SIM 6GB RAM 128GB

Ett hyfsat stort batteri på 4500 mAh, snabbladdning och IP67-klassning gör det här till ett utmärkt alternativ för dig som vill ha en prisvärd och rimligt tålig telefon med vardagsduglig prestanda. Sådär utmärkt svenskt, lagom kort och gott!

Vilken laddare till Samsung S9?

Samsung Galaxy S9 laddare

  • Baseus S-16 T-Type FM-sändare / Billaddare CCTM-E01 - Svart.
  • Saii Laddstation - 60W, Quick Charge - Grå
  • Snabb Qi Trådlös Laddningsplatta K300 - 15W - Svart.
  • USB-C Power Delivery Väggladdare - 20W - Vit.
  • Samsung Super Fast USB-C Reseladdare EP-TA800XBEGWW.
Vilken Samsung Galaxy är minst? Och den minsta Android -telefonen är

Samsungs Galaxy S10e är en av de minsta och bästa Android -telefonerna du kan köpa.

Hur bra är Samsung Galaxy A71?

Klarar du dig utan monsterprestanda, 5g, och superavancerad kamera är Galaxy A71 en riktig kvalitetsmobil för strax under 5 000 kronor. Med undantag av en högtalare som inte riktigt håller vanlig Samsung-klass och att kameran inte håller jämnhög klass har vi inget nämnvärt att klaga på.

By Metsky

Similar articles

Vad är det för åldersgräns på The Crew 2? :: När kom Samsung Galaxy ut?
Användbara länkar