Hem > V > Vad Är En Nätverksplats?

Vad är en nätverksplats?

En nätverksplats är en uppsättning inställningar för en viss nätverksport på datorn (till exempel datorns Ethernetport, modemport eller trådlösa nätverksport). I menyn Plats i Nätverksinställningar kan du spara och snabbt växla mellan flera olika nätverksplatser.

Läs mer

Vad är nätverksenheter?

Det finns olika typer av elektroniska enheter som används i nätverk som kallas nätverksenheter eller nätverksutrustning. I ett datornätverk används nätverksenheter huvudsakligen för att sända och ta emot data snabbt och säkert mellan datorer, faxmaskiner, skrivare etc. Därefter, kan inte ansluta nätverksenhet windows 10? Om du inte kan ansluta till nätverksenheten eller mappen kan det bero på att datorn som du försöker ansluta till har stängts av, eller att du inte har nödvändig behörighet. Kontakta i så fall nätverksadministratören.

Följaktligen, hur hittar jag min nas?

nas

Allt du behöver är dina inloggningsuppgifter till den aktuella enheten.

  1. Utforskaren. Öppna Utforskaren och klicka på Den här datorn i panelen till vänster.
  2. Välj enhet.
  3. Autentisering.
  4. Mapp.
Dessutom, kan inte hitta nas? NAS

Vi skulle vilja att du gör följande;
  • Klicka på Windows knappen + R och skriv services. msc och klicka enter.
  • Gå till Name Resolution Protocol.
  • högerklicka på tjänsten och välj "Starta"

Kan inte ansluta till NAS?

Det skulle dock kunna handla om att Windows försöker ansluta till NAS-enheterna så tidigt i starten att nätverket ännu inte är tillgängligt. Det finns ett projekt på Github som försöker angripa detta problem: https://github.com/thexmanxyz/network-share-reconnecter/. Därmed, hur kommer man åt en server? Ansluta till en dator eller server genom att ange dess adress

  1. Välj Gå > Ansluta till server i Finder på datorn.
  2. Skriv in datorns eller serverns nätverksadress i fältet Serveradress.
  3. Klicka på Anslut.
  4. Välj hur du vill ansluta till datorn:

Folk frågar också vad är autentiseringsuppgifter?

Med Autentiseringshanteraren kan du visa och ta bort dina sparade autentiseringsuppgifter som du använder för att logga in på webbplatser, anslutna program och nätverk. Hur logga in på NAS? Logga in med servernamn eller IP-adress:

  1. Säkerställ att din dator är ansluten till samma nätverk som din Synology NAS.
  2. Ö ppna en webbläsare på din dator, ange något av följande i adressfältet och tryck sedan på Enter på ditt. tangentbord:
  3. Ange ditt användarnamn och lösenord samt klicka på

På motsvarande sätt, kan inte logga in på min nas?

Kontrollera om du har skrivit in serienumret korrekt och försök igen. Kontakta vår support om det fortfarande inte fungerar. Vi är ledsna att informera dig om att produkten inte täcks av garantin längre. Om du kan bevisa för oss att du har köpt produkten under de senaste två åren, skicka en kopia av fakturan till oss.

By Nye Creason

Vad kan man göra med en server? :: Vad innebär det när accesspunkten är konfigurerad som Wireless repeater?
Användbara länkar