Hem > H > Hur Man Gör En Julstjärna?

Hur man gör en julstjärna?

Klipp till en rektangulär bit, välj storlek efter hur stor stjärna du vill ha. Vik pappret till ett dragspel där varje vikning är ca 1-2 cm (testa dig fram!) Knyt sedan ett smalare snöre i mitten av stjärnan. Limma sedan ihop sidorna på din stjärna så att den blir rund!

Läs mer

Man kan också fråga hur man gör en blomma av servetter?

Näckros, ros, blomma eller lotus - kalla det vad du vill, inbjudande blir det i alla fall!

  1. Veckla ut två sorters servetter och lägg på varandra. Lägg den mönstrade servetten underst.
  2. Vik in alla hörn mot mitten.
  3. Gör likadant en gång till. Vik in alla hörn mot mitten.
  4. Vänd på servetten.
Folk frågar också hur viker man en pappers hund? För att boka en en enkel origami hund behöver man ett kvadratiskt papper. Börja med att vika det på hälften så att det blir en trekant. Vik sen Trekanten till en mindre trekant. Veckla ut pappret en gång och vik ner de två ändarna enligt bild ovan.

Följaktligen, hur många gånger kan man vika ett papper på mitten?

Sedan grundskolan har de flesta av oss trott att man bara kan vika ett papper på mitten 7 gånger. Den 8e gången skall vara omöjlig, oavsett hur stark man är eller hur stort pappret är. Allt handlar om exponentiell tillväxt. Hur många gånger kan man vika ett papper för att nå månen? ... och det når upp till månen. Man kan ju som bekant bara vika ett vanligt papper sådär en 6-7 gånger, för sen blir det för tjockt.

Följaktligen, hur många gånger kan du vika ett a4?

Men något som bevisas i det här klippet är att ett vanligt A4-papper inte kan vikas mer än sju gånger. Hur man gör julpynt? Ge granen en färgklick med apelsinspiraler. Av citrusskal kan du även skära ut fina granar, stjärnor eller månar att trä på tråd eller hänga upp. Ta gärna en närmre titt i kylskåpet och se vad som kan omvandlas till julpynt. Ett kylskåpsfynd är filmjölk, som kan likställas med en färgburk!

Man kan också fråga vad kan man göra för julpyssel?

När allt kommer omkring är ju det viktigaste att man har kul och umgås tillsammans, vad man än gör för typ av aktivitet.

  1. Måla stenar med julmotiv.
  2. Att skapa renar av klädnypor är ett roligt julpyssel.
  3. Pyssla spralliga färgglada tomtelisor.
  4. Roligt julpyssel med glasspinnar.
  5. Söta änglar av pinnar.
  6. Roligt julpyssel med pasta.
Hur man viker en Pappersstjärna? Steg för steg – Så gör du

Vik pappret som ett dragspel och låt varje kant vara ungefär 1-1,5 cm lång. Knyt därefter ett snöre i mitten av din pappret. Veckla ut din pappersstjärna och fäst ihop kanterna med hjälp av lim eller en transparent tejpbit. Din pappersstjärna är klar!

Hur man gör draken?

Draken med press över huvudet

  1. Fäll i höften med ett rakt bakre ben och vikten ner mot marken. Fokus på att hålla stark mage, spänna rumpan och att hålla höften parallell.
  2. Kom tillbaka upp med kraft från rumpan/baksida lår på ståbenet. Curla upp vikten med hjälp av armarna.
  3. Kom upp med knät på det lyfta benet.

By Yonatan

När är invigningen av OS? :: Hur gör man en pappersfågel?
Användbara länkar