Hem > V > Vilken Pdf Läsare Är Bäst?

Vilken pdf läsare är bäst?

Välj rätt pdf-program för mobilen

I detta fall rekommenderar vi Adobe Acrobat Reader, som finns för både Android och iOS. Till skillnad från pc-versionen är Adobes pdf-app snabb och kompakt. Videon nedan visar Adobes presentation av Acrobat 1.0, som var det första programmet som kunde göra om dokument till pdf-filer.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Dessutom, varför kan jag inte öppna pdf-filer i mobilen?

PDF-filer måste ibland laddas ner inte bara till en dator utan också till en smartphone. Och det är en sak att ladda ner, det är en helt annan att köra en fil. Men det brukade vara obekvämt att göra, för för detta måste du ladda ner och installera en tredjepartsapplikation. Med detta i åtanke, vad ska man öppna pdf-filer med? Högerklicka på PDF-filen och välj Öppna med > Välj standardprogram (eller Välj ett annat program i Windows 10). Välj Adobe Acrobat Reader DC eller Adobe Acrobat DC i listan över program och gör följande: (Windows 7 och tidigare) Välj Använd alltid det valda programmet för att öppna den här typen av filer.

Hur öppna pdf-fil?

öppna PDFfiler

Med webbläsaren Microsoft Edge

  1. Klicka på länken till dokumentet.
  2. I fönstret som öppnas, högerklicka och välj Spara som...
  3. När du laddat ner dokumentet öppnar du det från din dator.
Hur gör man en redigerbar PDF? PDFPDFPDF

Lägga till ny text
  1. Teckensnittsnamn, storlek och färg.
  2. Tecken-, stycke- och radavstånd.
  3. Vågrät skalförändring.

Related

Vad är bäst 4K eller HD?

4K TV-apparater har fyra gånger högre upplösning än traditionella Full HD TV-apparater.

På motsvarande sätt, vad ingår i acrobat pro dc?

Adobes mest mobila och produktiva samarbetslösning för PDF. Acrobat inkluderar Acrobat-programmet, Acrobat Reader-mobilappen med förstklassiga mobila funktioner och onlinetjänsterna i Adobe Document Cloud så att du kan vara uppkopplad och produktiv oavsett var och på vilken enhet du arbetar. Kan inte öppna filen något gick fel? Uppdatera Reader eller Acrobat

Se till att du uppdaterar din version av Reader eller Acrobat till den senaste versionen. Uppdateringarna innehåller ofta lösningar på vanliga problem. Hämta den senaste kostnadsfria uppdateringen. Öppna Reader eller Acrobat.

Följaktligen, varför kan jag inte öppna pdf-filer i min iphone?

Du kan se PDF-filer och böcker som inte kommer från bokhandeln på din iPhone, iPad, iPod touch och Mac där du är inloggad med samma Apple-ID. Öppna Inställningar > [ditt namn] > iCloud och aktivera iCloud Drive. Slå på Böcker. Öppna sedan Inställningar > Böcker och slå på iCloud Drive. Med tanke på detta, varför går det inte att öppna filer? Lösning 4: öppna okänt filformat

Om du kan utesluta att filen skadas som den skyldige letar du efter filassociationer och okända filformat. Ibland öppnas inte en fil på enheten eftersom enheten som filen skapades på använt program som enheten inte har.

Varför kan jag inte öppna en PDF fil på datorn?

Om du använder Adobe Reader för att läsa pdf-filer rekommenderar vi att du använder den senaste versionen för bästa resultat. Du kan hämta programmet gratis på Adobes webbplats. Ibland hjälper det att hämta en modernare version av den webbläsare du använder.

By Ceporah

Similar articles

Varför öppnas PDF i Chrome? :: Varför kan jag inte öppna PDF i Outlook?
Användbara länkar