Hem > r > Är Tillknäppt?

Är tillknäppt?

Ordet tillknäppt är en synonym till inåtvänd och tystlåten och kan bland annat beskrivas som ”fåordig, tyst”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av tillknäppt samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Läs mer

Kan trimmas?

Trimning betyder att man plockar de täckhår som sitter löst för hand, de som är mogna, alltså inget som ska göra ont på hunden. Detta är något man gör på strävhåriga raser, även Spanielraserna kan trimmas. Exempel på trimraser är Strävhårig tax, Borderterrier, Cairn Terrier mf. Man kan också fråga vad betyder viftade? Ordet vifta är synonymt med vinka och kan bland annat beskrivas som ”svänger något fram och tillbaka i luften; vinkar”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av vifta samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Man kan också fråga vad menas med medelmåttig?

Ordet medelmåttig är en synonym till medioker och slätstruken och kan bland annat beskrivas som ”inte mer än (högst) normal; slätstruken”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av medelmåttig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Dessutom, vad är förtrolighet? Ordet förtrolig är en synonym till intim och närgången och kan bland annat beskrivas som ”diskret, enskild”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av förtrolig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad kallas unghästar?

Unghäst betyder i stort sett samma sak som Remont. Remont, från franskans remonter som bland annat betyder förse med nya hästar, är en unghäst som genomgår grundläggande utbildning. Därefter, Är den fylliga? Ordet fyllig är en synonym till knubbig och mullig och kan bland annat beskrivas som ”som har stort omfång; tjock”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av fyllig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad är en lärdom?

Ordet lärdom är en synonym till vetande och uppenbarelse och kan bland annat beskrivas som ”kunskaper inhämtade genom studier; erfarenhet”. Ordet används i uttrycket ”drar lärdom av något” som betyder ”får en nyttig erfarenhet av något”. Vad betyder ordet uppståndelse? uppståndelse, de dödas uppståndelse, uppväckelse till fullkomligt och evigt liv efter döden eller på ”den yttersta dagen”.

Med hänsyn till detta, vad betyder förverkligas?

Ordet förverkliga är en synonym till genomdriva och genomföra och kan bland annat beskrivas som ”gör verklig, realiserar ”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av förverkliga samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

By Salomie

Hur fungerar pekplattan? :: Hur går pejling till?
Användbara länkar