Hem > V > Vad Kostade Ps3?

Vad kostade PS3?

Förutom den svindyra PS3:an (drygt 6 500 kronor vid release, mot 4 500 kr för 360:n) har Playstation och Xbox legat på ungefär samma nivåer genom åren. PS2 kostade 5 600 vid release och original-Xboxen 5 800 kr, PS4:an cirka 4 000 kr och Xbox One ca 4 500 kr. Samtliga priser omräknade till dagens penningvärde.

Läs mer

Related

Vad kostade en bitcoin vid lansering?

År 2009 kostade det noll dollar. Den handlades för första gången i juli 2010 och gick från 0,0008 dollar till 0,08 dollar på mindre än ett år. Lite mer än ett år efter att myntet skapades kostade det ingenting. Det tog två år för valutan att kosta 1 dollar.

Är PS4 kompatibelt med PS3?

Nej, PS4 konsolen stödjer inte bakåtkompatibilitet för PS3™, PS2 eller PSone® spel. Vilket PS3 är bakåtkompatibla?

Grundversionen (NTSC)PS3 Super Slim
Kortläsare för flashminnenNejNej
Bakåtkompatibilitet med PlaystationJaJa
Bakåtkompatibilitet med Playstation 2Ja, mjukvara och hårdvaraNej
USBJa, 4 PortarJa, 2 Portar

Med detta i åtanke, var kan man köpa begagnade spel?

När du handlar begagnade spel på CDON lovar vi en viss kvalitetsnivå på spelen, men skulle du känna dig osäker finns här en guide att hjälpa dig på vägen. Att tänka på när du köper begagnat Läs beskrivningen noggrant så det inte blir några överraskningar när du får hem varan. Med detta i åtanke, vart kan man sälja sina spel? Retrospelbutiken.se. Sälj dina gamla spel som bara ligger och samlar damm. Börja med att välja vilket format spelen är till.

Related

Vad kostade bitcoin som mest?

I oktober, november och december var en bitcoin värd mer än en miljon dollar. Media började tala om en bubbla. De hade rätt. Priset föll fram till november förra året.

Hur mycket kostade ps4 när den släpptes?

Playstation 4 konkurrerar med Nintendos Wii U och Microsofts Xbox One, samt andra spelkonsoler i den åttonde generationens spelkonsoler. Konsolen visades upp vid en presskonferens den 20 februari 2013, och den lanserades i Sverige den 29 november 2013 till ett pris på 3895 kr. Med hänsyn till detta, hur mycket kostar ps5? När det gäller PS5-priserna blir du tvungen att lägga ut 5999 kronor för standardversionen av konsolen med en 4K Blu-ray-skivenhet. Men om det är mer än vad du vill spendera finns det också en PS5 Digital Edition, som är utan skivenhet, och som enbart kostar 4999 kronor.

Vad kostar ett Super Nintendo?

Det framgår även att Super Nintendo som lanserades 1992, var den billigaste av alla konsoler någonsin och skulle med inflation inberäknat idag kosta endast 2308 kronor, om den släpptes imorgon. Länk till ett interaktivt diagram som visar prisutvecklingen de senaste 30 åren. Kan PS3 och PS4 spela med varandra? * Playstation 3- och Playstation 4-spelare kan spela mot varandra om spelet stödjer det.

Vilka PS3 spel funkar på PS4?

PS3PS4spela spelet

Spel som ingår:

  • Assassin's Creed IV Black Flag.
  • Call of Duty: Ghosts.
  • Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition.
  • Battlefield 4.
  • NBA 2K14.

By Montanez

Similar articles

Kan man spela PlayStation 3 spel på PlayStation 5? :: När kommer ut PS5?
Användbara länkar