Hem > V > Vad Är En Pokemon Boll?

Vad är en Pokemon boll?

När du skapar din nya karaktär i Pokemon Go så får du en handfull med pokeballar för att komma igång. Du kommer troligen att använda dessa bollar för att fånga din första pokemon. Den första pokemon spawnar normalt sett där du börjar din resa i pokemonvärlden.

Läs mer

Related

Vad kostar världens dyraste Pokemon kort?

Pikachu är avbildad på Pokémon Illustrator-kortet. Alla anser att det dyraste kortet är det som har det högsta värdet.

Och en annan fråga, hur vet man var pokestop finns?

Pokestops markeras med en blå fyrkant, och när den förvandlas till en cirkel har du kommit tillräckligt nära för att kunna snurra på bilden. Pokestops finns ofta i närheten av offentliga konstverk, lekplatser och parker. Hur får man mer Pokemon bollar? Så kastar du en Poké Ball

För att fånga en Pokémon måste du träffa den med en Poké Ball – de rödvita bollarna som du hittar vid alla PokéStop.

Med tanke på detta, vad betyder ringarna runt pokémon?

Att fånga Pokémons

Sätt fingret på Pokébollen som dyker upp och skjut iväg den med fingret och försök träffa genom ringarna. Om du lyckas träffa genom den färgade ringen när den är liten så får du extra XP (experience points)!
Hur tar man bort Pokemons? Så får du Pikachú som första pokémon

Välj ingen av dem. Gå bara därifrån. Alltså, fysiskt – gå bort från dem. De kommer att följa efter, men fortsätt gå bort från dem – så dyker till slut Pikachú upp.

Related

Vad är shiny pokemon go?

En shiny Pokémon är en individ som har en annan färg än resten av sin Pokémon-art. De första Pokemon-spelen för Game Boy Color var Pokémon Guld och Silver.

Och en annan fråga, vart kan man köpa pokémon kort sverige?

Köp Pokémon hos Lekia.se. Hur tränar man i Pokemon go? Träna med Pokemon Go

Dina Pokemon kan du träna på särskilda ”gym” för att de ska bli starkare och få högre CP = Combat poäng. Gymmen finns i den fysiska världen. Men det är inte bara dina Pokemons som får träning, alla Pokemonjagare får motion via spelet när de är ute och letar nya Pokemons, Gym och Poke stops.

Med tanke på detta, hur får man godis i pokemon go?

Kläck dina ägg och använd dina inkubatorer klokt

Äggen du samlar på Poke Stops eller får från gåvor hjälper dig att skaffa lite Pokémon samt få XP och öka godis när du väl har lagt dem genom en inkubator och gått det önskade avståndet - 2 km, 5 km, 7 km eller 10 km.
Hur man strider i Pokemon go? Gå med i ett lag och delta i strider

Precis som PokéStops finns gymmen på verkliga platser. Om ett motståndarlag kontrollerar ett gym kan du utmana dem i en strid – en av dina Pokémon mot en av de Pokémon som försvarar gymmet. Du väljer vilken av dina Pokémon som du vill använda i striden.

Följaktligen, hur får man pengar på pokémon?

Som du säkert redan känner till kan man lämnadin Pokémon för att försvara gymmet som ditt lag invaderat. Dett är det enda sättet att tjäna valutan Pokecoins i spelet. Annars måste du köpa dem med verkliga pengar.

By Gerty

Similar articles

Vilken utveckling av Eevee är bäst? :: Vilka Pokémon måste man gå med för att utveckla?
Användbara länkar