Hem > V > Vad Är Det För Åldersgräns På Pokémon Go?

Vad är det för åldersgräns på Pokémon GO?

Vi hjälper dig! Pokémon GO är en gratis smartphone spel där användarna hitta och fånga Pokémons att lägga till sin samling. Spelet är avsedd att spelas utanför, med spelarna hitta Pokémon på olika platser. Barn under 13 behöver föräldrarnas tillstånd att ladda ner spelet.

Läs mer

Related

Vad kostar världens dyraste Pokemon kort?

Pikachu är avbildad på Pokémon Illustrator-kortet. Alla anser att det dyraste kortet är det som har det högsta värdet.

Dessutom, Är pokémon go ett bra spel?

Det kostar inget att spela Pokémon GO och det finns massor roligt att hitta på och Pokémon att upptäcka runt varje hörn. De spelare som vill få en ännu bättre Pokémon GO-upplevelse kan köpa till vissa föremål och funktioner via transaktioner i appen. Folk frågar också varför går det inte att logga in på pokémon go? Om du får meddelandet "ingen internetanslutning" överst på telefonen, är det din telefon eller ditt nätverk fel, inte Pokemon Go själv. Kontrollera de uppenbara sakerna - att din telefon inte är i flygläge, att data är påslagen och att du inte har slut på data.

Med tanke på detta, hur skapar man ett konto på pokémon?

1. Det första som sker efter att du hämtat hem spelet till din telefon (från App Store eller Google Play) är att du måste logga in antingen genom att skapa ett konto eller genom att använda en redan existerande Gmail-adress. Genom att logga in eller skapa ett konto får du möjligheten att t. Därmed, kan man ha två pokémon go konton? Så från Parallel Space, förutom att kunna spela 2 Pokemon Go-konton samtidigt, kommer det också att tillåta oss saker som är användbara och funktionella som har två WhatsApp-konton på samma Android-terminal, 2 Skype-konton, 2 Facebook-konton eller till och med 2 spelkonton som clash Of Clans som har varit så

Related

Vad är shiny pokemon go?

En shiny Pokémon är en individ som har en annan färg än resten av sin Pokémon-art. De första Pokemon-spelen för Game Boy Color var Pokémon Guld och Silver.

Och därefter, hur man tränar sin pokémon?

Dina Pokemon kan du träna på särskilda ”gym” för att de ska bli starkare och få högre CP = Combat poäng. Gymmen finns i den fysiska världen. Men det är inte bara dina Pokemons som får träning, alla Pokemonjagare får motion via spelet när de är ute och letar nya Pokemons, Gym och Poke stops. Hur får man Pokecoins 2021? För varje Pokemon du har på ett gym så får du 10 Pokecoins, och ca 500 Stardust! Peka på cirkeln och gör anspråk på din belöning, mn bara en gång per dygn. Det länar sig inte längre att lämna Pokemon på dagis, numera lämnar man dem på gymmet!

Med hänsyn till detta, vad hände med pokémon go?

När Pokémon Go peakade hade det, enligt App Annie, 380 miljoner användare globalt. Sedan dess har fyra av fem spelare försvunnit. Niantic som har utvecklat Pokémon Go erkände själva i april 2017 att ”bara” 65 miljoner människor då spelade aktivt på månadsbasis. Vad Pokémon Go går ut på? Vad är Pokémon Go? Ett mobilspel som går att ladda ner både till Iphone och Android. I spelet skapar du din egen avatar som du sanvänder för att gå runt och fånga, träna, byta bort eller strida med infångade Pokémons.

Hur loggar man in på Pokémon Go med Google?

GoogleloggaGoogle

På en telefon eller surfplatta med Android

  1. Öppna Play Spel.
  2. Tryck på Profil längst ned.
  3. Vilket konto du använder visas under ditt spelarnamn.

By Ulda

Similar articles

Hur gör jag när jag kommer till ett Pokestop? :: Var kan man sälja sina Pokémon kort?
Användbara länkar