Hem > H > Hur Mega Evolvar Man?

Hur Mega Evolvar man?

För att aktivera en mega-evolution går du till den pokémon du vill evolvera och kan, om du har lagom mycket energi, trycka på Mega Evolve. Hur mycket energi som krävs varierar mellan olika pokémon. Blastoise, Charizard och Venusaur kostar 200 och Beedrill 100.

Läs mer

Related

När ska man Mega Evolve?

Med Mega Evolution kan du ta starka Pokémon och göra dem ännu starkare. Du måste samla Mega Energy för att Mega Evolve din Pokémon. Du kan hitta Mega Pokemon i Mega Raids och tjäna Mega Energy för specifika Pokémon.

Vad Pokémon Go går ut på?

Vad är Pokémon Go? Ett mobilspel som går att ladda ner både till Iphone och Android. I spelet skapar du din egen avatar som du sanvänder för att gå runt och fånga, träna, byta bort eller strida med infångade Pokémons. Hur man strider i Pokémon Go? Gå med i ett lag och delta i strider

Precis som PokéStops finns gymmen på verkliga platser. Om ett motståndarlag kontrollerar ett gym kan du utmana dem i en strid – en av dina Pokémon mot en av de Pokémon som försvarar gymmet. Du väljer vilken av dina Pokémon som du vill använda i striden.

Kan man fuska i Pokemon Go?

Det finns också några Pokemon Go-fusk och hack för att ta itu med dessa, men det fungerar ibland och när det gör det, kommer du att samla mega körsträcka. Ibland kan du fortfarande få några snurr och lekar. Kolla in stegen för hur du gör det: Gå till äggskärmen på Pokémon Go. Dessutom, hur länge kan man ha pokémon i gym? Om du ser ett gym som kontrolleras av ditt lag kan du stoppa in en pokémon där (ikonen längst ner till vänster) för att hjälpa till att försvara det från alla andra soplag. Att hålla ett gym i 21 timmar ger bonusar i form av poké coins och stardust. Om du inte kan stoppa in en pokémon är det för att gymmet är fullt.

Related

Vilka Pokémon kan man Mega utveckla?

Mega Evolution, pokémons som ursprungligen dök upp i Pokémon X och Pokémon Y, släpptes 2013 för första gången. Megaevolutioner gör det möjligt för de fyra pokémonerna Beedrill, Blastoise, Charizard och Venusaur att utvecklas.

Hur får man Mega Energy?

Hitta Mega Pokémon i Mega Raids, ta dem och tjäna Mega Energy för den specifika Pokémon. Ju snabbare du slår dem, desto mer Mega Energy kommer du att belönas. Det tar flera räder av samma Pokémon innan du har tillräckligt med energi för att Mega Evolve, och de flesta Mega Evolutions roterar in och ut ur razzia. Man kan också fråga hur blir pokémon starkare? 6. Lyckas du norpa ett gym och placerar ut en av dina mest kraftfulla Pokémons där och sedan lyckas hålla gymmet i strax under ett dygn, 21 timmar för att vara specifik, så får belöning i form av PokéCoins. Dessa kan du sedan använda i butiken för att köpa Lure Modules, Incense och andra grejer.

Vilka Pokémon kan man Mega utveckla?

Det här är något som kallas för "Mega Evolution", pokémons vilka ursprungligen dök upp i Pokémon X och Pokémon Y som släpptes 2013 för första gången. Initialt kommer de fyra pokémonsen Beedrill, Blastoise, Charizard samt Venusaur kunna utvecklas till Mega Evolutions. Var kan man hitta Pokestop? Pokestops finns ofta i närheten av offentliga konstverk, lekplatser och parker.

Med detta i åtanke, vad betyder ringarna runt pokémon?

Att fånga Pokémons

Sätt fingret på Pokébollen som dyker upp och skjut iväg den med fingret och försök träffa genom ringarna. Om du lyckas träffa genom den färgade ringen när den är liten så får du extra XP (experience points)!

By Zeiger

Hur leker man med sin Buddy? :: Hur gör jag när jag kommer till ett Pokestop?
Användbara länkar