Hem > H > Hur Kan Jag Se Vilka Appar Jag Har Köpt?

Hur kan jag se vilka appar jag har köpt?

Gå in på Mitt konto i Google Play Store genom att klicka på linjerna uppe i det övre vänstra hörnet.

Läs mer

Related

Vilka lampor ska lysa på routern Telia?

Alla tjänster är igång. Routern är på väg att starta. Strömmen är på men vissa tjänster fungerar inte, t.ex. inte kontakt med station, inte internet, inte bredbandstelefoni. Den röda lampan betyder inte att routern är trasig.

Och en annan fråga, Är zlantar säkert?

Privatekonomi ska vara enkel, säkert och helautomatisk!

Zlantar är en oberoende intelligent ekonomiapp som hämtar in alla dina transaktioner från anslutna bankkonton och kreditkort och sedan automatiskt visualiserar den informationen åt dig så att du kan följa upp, hantera och se hur du spenderar dina pengar.
Hur mycket kostar Apple Music i månaden? För tillgång till Apple Musics premiumerbjudanden, med rumsligt ljud, förlustfritt ljud, låttexter, musikvideor med mera, kan prenumeranter när som helst enkelt byta till Apple Musics personliga abonnemang för 9,99 USD per månad eller ett familjeabonnemang med upp till sex konton för 14,99 USD i månaden.

Folk frågar också kan man ta bort ett apple id?

Hur tar jag bort ett Apple-ID permanent?

  1. Det första är att gå till webb de Data och sekretess av Apple.
  2. Ange ID du vill ta bort och sedan lösenordet.
  3. Du kommer att se en meny, längst ner är alternativet "Begär att ta bort kontot."
  4. En gång till, kolla om du vill radera konto.
Med detta i åtanke, hur mycket kostar icloud? Gratis utrymme: 5 GB. Årskostnad litet abonnemang (under 200 GB): 108 kronor för 50 GB. Årskostnad medelstort abonnemang (minst 200 GB): 348 kronor för 200 GB. Årskostnad stort abonnemang (minst 1 TB): 1 068 kronor för 2 TB (delat med upp till fem andra familjemedlemmar).

Related

Vilka TV kanaler sänder i 4K?

Det finns cirka 80 kanaler runt om i världen som sänder i 4K och VoD-tjänster som Amazon Prime, Vudu och Rakuten erbjuder också ett stort utbud av innehåll som filmer och tv-serier i 4K. Om du har en 4K-spelare kan du köpa och njuta av 4K-skivor.

Hur betalar man en Apple faktura?

Så här ändrar du betalningsmetoden på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Öppna appen Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn.
  3. Tryck på Betalning och leverans. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.
  4. Härifrån kan du göra dessa saker: Lägga till en betalningsmetod – Tryck på Lägg till betalningsmetod.
Folk frågar också var kan man betala med apple pay? Apple Pay fungerar överallt där du kan betala kontaktlöst – från varuautomater och matbutiker till taxi och tunnelbana. I appar och på webben. Använd Apple Pay för köp i Safari på din iPhone, iPad eller Mac.

Följaktligen, hur fungerar familjedelning iphone?

Bjud in personer att gå med i din familj

  1. Gå till Inställningar.
  2. Tryck på ditt namn och sedan på Familjedelning.
  3. Tryck på Lägg till medlem.
  4. Om ditt barn inte har ett Apple-ID trycker du på Skapa ett konto för ett barn. Men om ditt barn redan har ett Apple-ID trycker du på Bjud in personer.
  5. Följ anvisningarna på skärmen.
Vad innebär prenumerera på YouTube? När du har ett konto på Yotube kan du prenumerera Genom att du prenumererar på en kanal så får du notiser när en ny video på den kanalen publiceras. Youtube-kanaler älskar när du prenumererar på dem! Ju fler prenumeranter – desto högre upp kommer de på popularitetslistor.

Dessutom, hur mycket pengar kan man tjäna på youtube?

Som ägare till en Youtube-kanal kan du tjäna mellan fem kronor och fyrtio kronor per 1000 visningar. Hur mycket du faktiskt får beror på ämnet för dina videos och den typ av interaktion du får från besökaren när det gäller annonserna.

By Prevot Wehrs

Similar articles

Vart ser man prenumerationer på iPhone? :: Hur avslutar man prenumeration på Sydsvenskan?
Användbara länkar