Hem > V > Varför Slutar Bankid Att Fungera?

Varför slutar BankID att fungera?

Mobilt BankID slutar nämligen fungera på äldre versioner av Android och iOS. I juni introduceras nya systemkrav för den mobila versionen av BankID. Anledningen är att säkerheten ska öka, och det betyder att gamla versioner av Android och iOS inte längre stöds, eller ens kan användas med Mobilt BankID.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Varför kan jag inte legitimera mig med BankID?

Den absolut vanligaste orsaken är ditt BankID / din e-legitimation löpt ut, eller att någonting gått fel när du installerat den. Börja därför med att testa att din e-legitimation fungerar som den ska. Gå till https://test.bankid.com och välj antingen Mobilt BankID eller BankID och följ instruktionerna. Varför strular BankID? Ett stort antal Android-användare har under de senaste dygnen stött på problem med plötsliga avstängningar av olika appar, däribland BankID-appen. Problemet beror på ett fel i Android som introducerades i samband med en Android-uppdatering. Så här åtgärdar du felet: Öppna Google Play.

Folk frågar också varför fungerar inte bankid på 1177?

Om du inte kan logga in på 1177 kan det vara för att du har ett Mobilt SäkerhetsId istället för ett Mobilt BankID. Apparna ser likadana ut. Mobilt SäkerhetsID och motsvarande är ämnade för bankernas egna tjänster. Denna typ av e-legitimation kan inte användas för att logga in på 1177.se. På motsvarande sätt, varför fungerar inte bankid på vissa sidor? Det kan bero på flera saker bland annat att du inte har den senaste versionen av BankID appen/programmet eller att din webbläsare behöver uppdateras för att fungera med vår hemsida. Prova gärna att logga in på en annan enhet och vid ett senare tillfälle.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Kan man ha BankID på en gammal mobil?

SVAR: Ja, från och med i sommar krävs att du kör Android 5 eller senare för att Bankid ska funka. Det betyder att om du kör en Samsung Galaxy S4 eller någon annan telefon med Android 4 så kommer Bankid inte längre fungera. Folk frågar också varför funkar inte bankid på mobilen? Här är några förekommande orsaker: Telefonen/surfplattan har inte Android med Google Play Services eller Huawei Mobile Services. Den enskilda telefonen/surfplattan är behäftad med systemfel som ev. går att åtgärda med fabriksåterställning.

När upphör BankID?

Giltighetstiden för BankID på kort är begränsad till 5 år och du behöver beställa ett nytt BankID innan giltighetstiden går ut. BankID på kort beställer du på ett bankkontor. Dessutom, varför kan jag inte identifiera med bankid swedbank? Om du saknar dosa eller annat aktivt BankID

Om du saknar du säkerhetsdosa eller annat aktivt BankID - till exempel Mobilt BankID på annan enhet - är du välkommen att besöka ett bankkontor. Vi hjälper dig att beställa ett Mobilt BankID och komma igång.

Vad är skillnaden mellan BankID och e-legitimation?

Bank-id är en e-legitimation och utfärdas av ett antal banker. En e-legitimation kan jämföras med en fysisk id-handling som till exempel id-kort eller körkort. Den enda skillnaden är att du använder e-legitimationen för att legitimera dig digitalt till exempel på internet.

By Brigid Hoelzel

Similar articles

Kan inte installera BankID Windows 7? :: Kan man logga in på 1177 utan BankID?
Användbara länkar