Hem > H > Hur Skannar Man Qr-Kod Med Android?

Hur skannar man QR-kod med Android?

Steg 2: Skanna QR-koden

  1. Öppna den inbyggda kameraappen på en kompatibel mobil eller surfplatta med Android.
  2. Rikta kameran mot QR-koden.
  3. Tryck på bannern som visas på mobilen eller surfplattan med Android.
  4. Slutför inloggningen genom att följa anvisningarna på skärmen.

Läs mer

Related

Kan inte öppna ZIP-fil Android?

Du kan öppna filer på telefonen. Gå till mappen med den ZIP-fil som du vill öppna. Ett popup-fönster öppnas om du väljer ZIP-filen. En förhandsgranskning av filerna visas. Vänta en sekund och tryck på Klar.

Följaktligen, hur skanna qr-kod i mobilen?

Så här skannar du en QR-kod med appen Kamera

Öppna appen Kamera från hemskärmen, Kontrollcenter eller låsskärmen. Välj den bakre kameran. Håll enheten så att QR-koden visas i sökaren i Kamera-appen. Enheten identifierar QR-koden och visar en notis.
Dessutom, hur skannar man med android? Skanna ett dokument

  1. Öppna Google Drive-appen .
  2. Längst ned till höger trycker du på Lägg till .
  3. Tryck på Skanna .
  4. Ta ett foto av det dokument du vill skanna. Anpassa skanningsområdet: Tryck på Beskär . Ta fotot igen: Tryck på Skanna om aktuell sida .
  5. Tryck på Klar. och spara det färdiga dokumentet.

Därefter, varför kan jag inte skanna qr-kod?

Funktionen med QR-scanner inbyggt i kameraappen har funnits sedan Android version 9.0. Den versionen lanserades 2018. Det betyder att enheter som är nyare än 3 år kommer kunna läsa QR-koden direkt utan problem. Med detta i åtanke, hur gör man när man skannar med telefonen? Så här används kameran i appen

Den fotograferade bilden sparas som en ny anteckning. Avbilda automatiskt: Det enklaste sättet att skanna dokument är att hålla kameran stadigt ovanför dokument eller kortet så att kanterna syns inuti ramen. Kameran identifierar, fokuserar och tar automatiskt en bild av dokumentet.

Related

Hur skannar man streckkod?

Kameraappen kan öppnas från startskärmen, kontrollcentret eller låsskärmen. Du kan välja den bakre kameran. Kameraappen visar QR-koden om du håller enheten. Enheten visar ett meddelande. Om du vill öppna länken trycker du på meddelandet.

Kan inte skanna QR-kod Samsung?

På Samsung Galaxy-telefoner som kör Android 9.0 (Pie) och senare hittar du QR-kodskanner inbyggd i kameraappen. Du måste dock aktivera det först i kamerainställningarna. Öppna appen Kamera och tryck på Settings. Slå på reglaget bredvid Scan QR codes. Och en annan fråga, hur laddar man ner en qr-kod? Det finns dussintals generatorer av QR-koder att ladda ned på en smarttelefon via Apple App Store och Google Play.

Hur skannar man en kod?

Hur man skannar QR-koder på Android-telefoner

För Samsung-telefoner är en QR-kodläsare inbyggd i kameraprogrammet som iPhone erbjuder, så att du kan skanna en QR-kod genom att helt enkelt placera den i kamerans sökare, med ett popup-fönster som visas med informationen i koden.
Hur tar man bild på QR-kod? Tryck på symbolen för att scanna en QR-kod högst upp på sidan. Tryck på symbolen för bilder till vänster under kameran. Välj bilden på QR-koden för att scanna den.

Hur skannar jag med Samsung?

Hur man skannar dokument med en Samsung Galaxy

  1. Öppna kameran på din Samsung Galaxy-enhet.
  2. Klicka på kugghjulsikonen för att gå till dina kamerainställningar och klicka på Scene Optimizer.
  3. Redan inom Scene Optimizer-menyn och kontrollera att den är aktiverad.
  4. Aktivera nu alternativet Skanna dokuments och du kan använda den.

By Mathew

Similar articles

Måste man ha en app för att skanna QR-kod? :: Vad är en OLED TV?
Användbara länkar