Hem > H > Hur Raderar Man Röstmeddelande Iphone?

Hur raderar man röstmeddelande iPhone?

steg 1. Gå till fliken "Röstmeddelande" i din telefonapp och tryck på Redigera överst på skärmen. steg 2. Tryck sedan på "minus" -ikonen framför varje meddelande som du vill ta bort för att kalla till "Radera" -knapparna.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

På motsvarande sätt, kan man ta bort skickat sms?

jo det är ju klart mottagaren ser det om du skickat meddelandet. Tyvärr så kommer meddelandet fram om du inte har något program som fördröjer så att säga själva skickandet. Men så fort du har skickat ett sms så kommer det fram till mottagaren. Finns inget som kan stoppa det så att säga. Kan man återkalla skickade mail? Om du ångrar dig när du skickar ett e-postmeddelande har du en kort stund på dig att avbryta. Du kan dra tillbaka ett meddelande direkt efter att du skickat det: Texten Meddelandet har skickats visas längst ned till vänster tillsammans med alternativen Ångra eller Visa meddelandet. Klicka på Ångra.

Följaktligen, hur sparas sms?

Det finns egentligen två sätt att spara ner sina sms. Antingen använder man en app som sparar ner alla sms och mms till minneskortet i telefonen, eller så synkar man helt enkelt alla meddelanden med hjälp av en app till Googles e-posttjänst Gmail. Hur länge sparas sms i telefonen? Om en telefon är avstängd så kan sms ej levereras. De sparas därför hos operatören under en begränsad tid, men raderas därefter om man ej hunnit slå på telefonen innan tiden går ut.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Man kan också fråga var finns arkiverade sms?

Återställa arkiverade sms-konversationer, samtal eller röstmeddelanden

  • Öppna Voice på datorn.
  • Klicka på menyn. Arkivera uppe till vänster.
  • Bredvid ett objekt som du vill ta tillbaka pekar du på profilbilden och klickar på bockmarkeringen. .
  • Klicka på Ångra arkivering. högst upp i listan.
Med detta i åtanke, kan man se hemliga meddelanden på messenger? Från startsidan i Messenger trycker du på profilsektionen (den lilla siluettikonen uppe till höger). Skrolla ner tills du hittar Hemliga konversationer och tryck på den. På nästa sida aktiverar du Hemliga konversationer-reglaget, och vips har Hemliga konversationer aktiverats för den här enheten.

Därefter, kan man återställa raderade meddelanden på messenger iphone?

Klicka bara Messenger-meddelanden från den vänstra sidofältet och visa sedan detaljerna i det högra fönstret. Hitta och kolla sedan meddelandet som du vill återställa. I slutändan klickar du på Recover för att få dina raderade Facebook-meddelanden. Med hänsyn till detta, kan man se om någon ignorerar en på messenger? När chatten är öppen måste du titta på den lilla symbolen som visas omedelbart efter meddelandet: Om det visas miniatyren av personens fotobetyder det att meddelandet har lästs meddelandet (och därför har ignorerats).

Hur kommer man åt papperskorgen?

Hitta papperskorgen

  1. Gå till Start > Inställningar > Anpassning > Teman > Inställningar för skrivbordsikoner.
  2. Markera kryssrutan bredvid Papperskorg och välj sedan OK. Ikonen ska nu visas på skrivbordet.

By Heurlin Medrano

Similar articles

Kan man ångra SMS på iPhone? :: Hur raderar man SMS för båda?
Användbara länkar