Hem > H > Hur Tömmer Man Papperskorgen På Facebook?

Hur tömmer man Papperskorgen på Facebook?

Så här hittar du mer specifikt innehåll att ta bort:

  1. Tryck på Filter längst upp i din aktivitetslogg.
  2. Tryck på den kategori som du vill filtrera efter (till exempel Inlägg).
  3. Bläddra ned till det du vill ta bort och tryck sedan på bredvid innehållet.
  4. Om innehållet kan tas bort trycker du på Flytta till papperskorg.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

På motsvarande sätt, kan man rensa hela sin logg på facebook?

I aktivitetsloggen visas din Facebook-aktivitet, till exempel inlägg du har skapat och saker du gillat. Du kan välja Hantera aktivitet för att hantera inläggen du skapat. Till exempel kan du spara inlägg du inte längre vill visa din profil i arkivet eller flytta inlägg till papperskorgen där de raderas efter 30 dagar. Dessutom, hur tar jag bort incheckningar på facebook? Gå till inlägget. Klicka på och välj Redigera inlägg. Klicka på på platsen för att ta bort den. Klicka på Spara.

Man kan också fråga vad händer med arkiverade messenger?

Om du arkiverar en konversation döljs den från din inkorg tills nästa gång du chattar med den personen. Om du tar bort en konversation permanent tas meddelandehistoriken bort från din inkorg. Tryck på Chatt så visas dina konversationer. Svep åt vänster över konversationen som du arkivera. Vad betyder återkalla på Messenger? Om du trycker på ”Ta bort för alla” så försvinner meddelandet helt i chatten. Dock kommer mottagaren se att du skrivit något du ångrat då det kommer att stå att meddelandet har raderats. Enligt The Verge finns funktionen tillgänglig sedan tisdagen på de senaste versionerna av Messenger för iOS och Android.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Vad är hemligt meddelande på Messenger?

Hemliga konversationer

Nu kan du starta krypterade konversationer i Messenger som ingen kan se. Genom en "end-to-end"-kryptering kan inte ens Facebook se meddelandena. Du aktiverar läget genom att starta en konversation som vanligt och trycker sedan på "Gå till hemlig konversation" – bara att chatta i hemlighet.
Folk frågar också varför försvinner meddelanden i iphone? Det kan bero på flera orsaker: Personen du skickade meddelandet till har inte en Apple-enhet. iMessage är inaktiverat på din eller mottagarens enhet. Gå till Inställningar > Meddelanden > iMessage för att kontrollera att iMessage är aktiverat.

Kan man stoppa SMS?

Med meddelandet öppet klickar du på avsändarens namn överst. Tryck på info under namnet. Tryck på namnet eller telefonnumret. Rulla eventuellt nedåt och tryck på Blockera den här uppringaren. Med detta i åtanke, kan man radera meddelanden? Vill du ta bort flera meddelanden markerar du dem ute i vänsterkanten. När du är nöjd med vilket eller vilka meddelanden du vill radera pekar du på Papperskorgen, längst ned till vänster. Du får därefter bekräfta borttagningen av meddelandet eller meddelandena genom att välja Radera meddelande.

Man kan också fråga var hamnar raderade meddelanden?

Kontakter, Google Kalenderhändelser, SMS-meddelanden (inte MMS), APPS och annan data stöds för säkerhetskopiering till Google. Om du har aktiverat säkerhetskopieringsinställningar med Google-konton på din telefon kan du här exakt återställa de raderade textmeddelandena från Google-säkerhetskopia utan PC.

By Mohammed

Similar articles

Var finns raderade sms? :: Kan man få tillbaka raderade meddelande?
Användbara länkar