Hem > K > Kan Man Lyssna På Radio I Mobilen?

Kan man lyssna på radio i mobilen?

Det finns många radioappar för Android med vilka man kan lyssna på olika stationer. Appen radio.se ger Androidanvändarna ett stort utbud av stationer och praktiska funktioner som radiostationer i regionen, snabb sökning efter radiostationer och en favoritlista.

Läs mer

Related

Hur skriver man ut dokument från mobilen?

Även om skrivaren inte är en molnskrivare kan du fortfarande använda internet för att komma åt den. Du kan skriva ut till skrivaren hemma om du loggar in med ditt Google-konto och om datorn som skrivaren är ansluten till är påslagen.

Vilka frekvenser ligger radiokanalerna på?

StationsbeteckningSändningsortFrekvens
SR P1Stockholm92,4
SR P2 MusikStockholm96,2
SR P3Stockholm99,3
SR P4 StockholmStockholm103,3
Vad kostar det att lyssna på radio i mobilen? Sveriges Radio tar inte ut några avgifter för du använder vår sajt. Däremot kan din mobiltelefonoperatör eller annan ta ut avgifter för datatrafik, alltså din uppkoppling mot internet.

Och en annan fråga, hur mycket surf går åt till att lyssna på radio?

64 kbps: 29 MB. 48 kbps: 22 MB. 32 kbps: 15 MB. Hur lyssnar jag på radio i min iPhone? Så här hittar du Radio

  1. På iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, Apple Watch, en Android-enhet eller Chromebook: öppna Apple Music-appen och gå till fliken Radio.
  2. På HomePod: Be Siri spela en radiostation.
  3. På pc: öppna iTunes, välj Musik i popup-menyn och klicka på Radio i navigeringsfältet.

Related

Vad står FM radio för?

Radiokommunikation kan användas för att överföra en signal som beskriver tal, musik eller annan information. En bärvåg är en radiovåg som återspeglar hur signalen förändras genom att ändra frekvenserna i takt med signalens styrka.

Hur kan man lyssna på radio?

Enhetens FM-radio fungerar som en vanlig FM-radio. Du kan till exempel söka efter och lyssna på FM-radiostationer och spara dem som favoriter. Du måste ansluta ett headset eller hörlurar med sladd till enheten innan du kan använda radion. Det beror på att headsetet eller hörlurarna fungerar som antenn. Med hänsyn till detta, har iphone fm-radio? Ja, din iPhone kan ta emot FM-radio.

Följaktligen, hur fungerar en vevradio?

En vevradio är helt enkelt en vanlig radio som tar emot på AM/FM-banden, med den stora skillnaden att det inbyggda batteriet kan laddas upp på tre olika sätt: med den inbyggda veven. via USB-uttag. med den inbyggda solcellen. Hur hittar jag P4 på radion? P4 frekvens beror på var i Sverige du är. På runt 80 % av platserna i Sverige ligger frekvensen någonstans mellan 98 och 105 MHz.

Man kan också fråga hur hittar man p1 på radion?

Våra sändningar distribueras av Teracom och den exakta frekvensen för P1 varierar från ort till ort. Titta på Teracoms lista över orter och sändare så ser du vad som gäller där du bor. Du kan även ta del av vårt innehåll via appen Sveriges Radio Play.

By Karney Mulero

Similar articles

Vad kostar det att ha SVT Play? :: Vad är Sinuskurvan?
Användbara länkar