Hem > V > Vad Har Hänt Google Play-Tjänster Har Stoppats?

Vad har hänt Google Play-tjänster har stoppats?

Åtgärda problem med Play Butik

Appen kanske har dolts så att du måste återaktivera den. Stäng av enheten och slå på den igen. Leta sedan reda på appen. Om du använder en Chromebook måste du hämta Play Butik enligt de här anvisningarna.

Läs mer

Related

Måste jag säga hej Google?

Funktionen innebär att du inte behöver använda den vanliga frasen för att få assistenten att utföra enklare uppgifter. Det finns en ny funktion i appfilerna. Funktionen gör att du kan styra assistenten med din röst.

Vad är Google Play-tjänster för ar?

Google Play-tjänster för AR installeras och uppdateras automatiskt på enheter som stöds och uppfyller villkoren. Den här tjänsten låser upp funktioner för förstärkt verklighet (AR) som har skapats med ARCore. Tack vare automatiska uppdateringar fungerar appar med AR-funktioner alltid utan ytterligare nedladdningar. Vad gör man när Google kraschar? Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon. Kontakta enhetens tillverkare om du vill veta mer.

Dessutom, kan inte komma in på google play?

Rensa cacheminnet för Google Play Spel

  • Öppna appen Inställningar på enheten.
  • Tryck på Appar och aviseringar. Visa alla appar.
  • Skrolla ned och tryck på Google Play Spel.
  • Tryck på Lagring. Rensa lagringsutrymme.
  • Öppna Play Spel-appen igen och gör ett nytt försök att logga in.
Vilka tjänster ingår i Google? Annars är några av de vanligaste tjänsterna för användare Google, YouTube, Gmail, Maps, Drive, Keep, Photos, Translate, Calendar, Fit, Play Music, Play Books, Newsstand, Hangouts, Allo och Duo.

Related

Kan man stänga av Google Assistant?

Bredvid strömbrytaren finns en skylt med texten "Stäng av". Det har beslutats att Google Assistant ska inaktiveras.

Folk frågar också Är google play gratis?

Du kan installera appar, spel och digitalt innehåll från Google Play Butik på din enhet. Ibland kan du även använda snabbappar som inte behöver installeras. En del innehåll är tillgängligt utan kostnad, och en del måste du köpa. Och en annan fråga, hur uppdaterar man en app? Du kan också gå till Inställningar eller Hjälpcenter i appen för att söka efter uppdateringar. Vissa appar kommer automatiskt att söka efter uppdateringar när de är anslutna till Internet och fråga dig om det finns en uppdatering tillgänglig.

Med detta i åtanke, varför kan jag inte uppdatera appar?

Se vilken betalningsmetod du har registrerat och se till att den inte har löpt ut, avvisats eller misslyckats. Om du inte kan uppdatera appar och du ser följande meddelande: ”Ditt konto har inaktiverats i App Store”, kan det ha uppstått ett problem med din betalningsmetod. Kontakta Apple-supporten för hjälp. Vad är Ar app? Vad är AR? I förstärkt verklighet används enheten till att blanda digitalt innehåll med din omgivning. Till skillnad från virtuell verklighet (VR) behöver du inte kikare, glasögon eller annan extra utrustning. I stället använder du enhetens kamera och en AR-app.

Hur kan man uppdatera Google Play tjänster?

Så uppdaterar du en Android-app

  1. Öppna Google Play Butik-appen .
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter. Appar som det finns uppdateringar för är märkta med texten Uppdatering tillgänglig.
  4. Tryck på Uppdatera.

By Dacy Jelovich

Similar articles

Vad är Google Play? :: Hur gör man genvägar på iPhone?
Användbara länkar