Hem > r > Är Det Som Är Annorlunda?

Är det som är annorlunda?

Ordet annorlunda är en synonym till avvikande och egendomlig och kan bland annat beskrivas som ”som skiljer sig från mängden, ovanlig”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av annorlunda samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Läs mer

Man kan också fråga kan vara onda korsord?

Synonymer till ond

  • elak, ondskefull, illvillig, illasinnad, fientlig, ovänlig, ondsint, argsint.
  • förargad, ilsken, arg, vred, ursinnig, uppretad.
  • öm, värkande, smärtande.
  • dålig, omoralisk, usel, syndig, syndfull; svår, hård, bekymmersam, ogynnsam, ofördelaktig, otjänlig, skadlig.
Följaktligen, vad är distraherad? Distrahera betyder i stort sett samma sak som avleda uppmärksamhet.

Och därefter, vad betyder nödrop?

Se nedan vad nödrop betyder och hur det används på svenska. I korsord ofta om något av de två internationella nödropen Mayday eller SOS. Det används även i uttryck som implicerar att man precis klarat något; med nöd och näppe, det var på emaljen, det var på strået m fl. Med hänsyn till detta, Är livegen person? Livegenskap innebär en form av egendomsförhållande där en persons kropp tillhör en annan; en form av slaveri. Det används främst för att beteckna vissa bönders ofrihet i förhållande till jordägarna på romartidens godssystem till medeltiden och senare tiders feodala Europa.

Dessutom, var trälen korsord?

Synonymer till träl

  • slav, livegen, ofri och rättslös person; ödmjuk tjänare. motsatsord. herre, ägare.
  • Användarnas bidrag. ofri, slavinna.
När blev det förbjudet med trälar? Det blev också vanligt att barn som en träl och en fri hade gemensamt skulle "följa bättre hälften". Under Birger jarl förbjöds skuldträldom, och med Skarastadgan 1335 (se nedan) avskaffades slutligen systemet med ärftlig träldom.

Med tanke på detta, vad är ett skalv?

Ordet skalv är synonymt med jordbävning och kan bland annat beskrivas som ”skakning i jordytan, jordbävning”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av skalv samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Får lära sig? Få Lära Sig betyder ungefär detsamma som röna.

Kan sträva?

Ordet sträva är en synonym till knoga och kämpa och kan bland annat beskrivas som ”arbetar träget, anstränger sig för att uppnå”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av sträva samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

By Natassia Balmir

Hur kan man öppna en RAR fil? :: Vad innebär att vara rar?
Användbara länkar